Chandon Serie | Prachtige gegoten aluminium bladen

(7 artikelen)

Chandon Serie | Tafels in verschillende vormen

Altijd feest met de Chandon serie

Bij de salontafels en bijzettafels van de Chandon Serie zijn ronde en rechte lijnen gecombineerd tot een mooi geheel. Het ontwerp is vormgegeven door het meubelmerk Richmond Interiors. De bijzondere vormen maar ook de materialen hebben geleid tot een sjieke en feestelijke uitstraling. De Chandon collectie is gemaakt van gegoten aluminium bladen in de kleur aluminium of champagne, gecombineerd met onderstellen van zwart gepoedercoat staal.

Handig, functioneel en oogverblindend

Deze collectie bestaat uit diverse sets van 2 of 3 bijzettafels in zowel ronde, ovale en vierkante tafeltjes en tevens 2 ronde enkele salontafels. Je kunt de salontafel Chandon plaatsen in de woonkamer, maar ook in een loungeruimte is het een sjieke oplossing voor het plaatsen van je drankjes en hapjes. Heb je een grotere bank en wil je aan beide kanten een leuke tafel? Of heb je een lege hoek en wil je die opvullen? Kies dan voor een van de bijzettafels van deze prachtige collectie.

Chandon serie kopen bij Furnea

Met de Chandon serie ben je verzekerd van functionele meubels met een sjieke uitstraling. Dat is ook niet anders te verwachten. De gegoten bladen zijn uiterst duurzaam en van perfecte kwaliteit. Deze serie is ontworpen en uitgebracht door het meubelmerk Richmond Interiors. Deze handige meubels zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. De woonkamer meubels zijn via onze webshop met gemak te bestellen. Natuurlijk kun je rekenen op een snelle levering en gratis bezorging en retour. Staan deze blikvangers binnenkort ook te pronken bij jouw thuis?