Switch Serie|Scandinavisch gemixt met Minimalistisch

(16 artikelen)

Switch serie: minimalistische meubelen voor een groots interieur

De Switch meubelen uit de Tenzo collectie worden gekenmerkt door hun minimalistische vormgeving. Maar vergis je niet, ondanks de simpele uitstraling zijn het toch ware blikvangers voor je woning. In de collectie vind je vooral de perfecte meubels voor in je hal, maar er zijn ook sfeervolle nachtkastjes. Neem zeker eens een kijkje als je je interieur wilt laten stralen!

De mooiste blikvangers voor elk interieurtype

Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en warmte. Daarom passen de Switch meubels er ook zo goed bij. Deze houten meubelen hebben namelijk een simpel design, maar stralen toch de nodige gezelligheid uit. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in lichte kleuren.

Door hun strakke look passen ze echter ook goed in een minimalistisch of modern interieur. Hun warme uitstraling maakt het dan weer mogelijk om ze met je landelijke meubels te combineren. Zoals je ziet kan je er dus heel wat kanten mee op!

Alles voor een stralende hal

De Switch collectie bestaat vooral uit sfeervolle meubelen voor in je hal. De meubels die je in deze ruimte plaatst zijn erg belangrijk, want het is de eerste plaats die je gasten zien wanneer ze je woning binnenkomen. Naast halmeubels vind je in de serie leuke nachtkastjes. Ideaal als je ook je slaapkamer van dezelfde stijl wilt voorzien!

Meubels van topkwaliteit

Een ander groot voordeel van de meubels uit de Switch collectie is dat ze erg duurzaam zijn. Ze zijn namelijk allen vervaardigd uit MDF-hout, metaal en sommige meubels zijn afgewerkt met massief eikenhouten onderdelen. Deze materialencombinatie maakt de meubels ook betaalbaar en stijlvol. Wil je de levensduur nog verlengen? Onderhoud de Switch meubelen dan met de Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner die je terugvindt in onze webshop en showroom.

Minimalistische meubels kopen bij Furnea

Furnea is de plek bij uitstek om minimalistische meubels te kopen. Bij ons geniet je namelijk van heel wat voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de meubels 100 dagen uit te testen en dit geheel gratis. Je mag ze binnen die tijd namelijk retourneren zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Daarnaast krijg je bij Furnea altijd 5 jaar gegarandeerde garantie en als je je onderhoudsproducten samen met je meubelen koopt, krijg je hiervoor nog eens een mooie stapelkorting. De bezorging is ook volledig gratis en je kan bij ons altijd vertrouwen op meubelen van de beste kwaliteit. Twijfels zijn dus helemaal niet nodig!