Vloerkleden 120x170 cm bij Furnea

(202 artikelen)

Vloerkleden 120x170 cm bij Furnea | Een traktatie voor ogen en voeten

Kleine vloerkleden: voor net dat beetje extra sfeer en warmte

Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten. De vloerkleden van 120x170 cm rekenen we daarbij tot de kleine vloerkleden. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal om een zithoek tot een mooi geheel te maken. Daarvoor leg je het kleed onder de salontafel. Het is handig om ervoor te zorgen dat alle poten op het kleed staan en het vloerkleed groter is dan het tafelblad. De geadviseerde minimale ruimte tussen de zitmeubelen en de salontafel is in dit geval 20 cm. Natuurlijk kun je het kleed ook op een andere manier neerleggen, jij bepaalt de regels. Een vloerkleed van 120x170 cm past ook goed in bijvoorbeeld een hal, werkkamer of kinderkamer.   

Tip: Is de vloer beschadigd en heb je geen zin of geld om deze te vervangen of te laten herstellen? Dan is een vloerkleed ideaal om op een stijlvolle manier de beschadigingen onzichtbaar te maken.

Voor welk klein vloerkleed kies jij?

In het aanbod van Furnea vind je verschillende soorten vloerkleden van 120x170 cm. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke schapenvacht vloerkleden met een speelse vorm. Heerlijk zacht en perfect om op de vloer te leggen of in een luie stoel te gooien. Wat denk je van een mooi geblokt vloerkleed van 120x170 in grijs, wit en zwart? Of misschien houd je meer van een effen blauw vloerkleed of een uitvoering met alle kleuren van de regenboog? Een opvallend modern vloerkleed met creatief patroon is ook schitterend en uniek. In ons aanbod vind je daarnaast vrolijke kindervloerkleden van 120x170 cm. Perfect als zachte ondergrond en sfeermaker in de kinder- of speelkamer!

Tapijt 120x170 van het meubelmerk Lalee

Bij Furnea verkopen we onder andere kleine vloerkleden van 120x170 cm van het meubelmerk Lalee. Dit is een familiebedrijf met een voorliefde voor prachtige vloerbekleding. De ontwerpers spelen in op de huidige woontrends en de behoeften van klanten. En met succes, want Lalee is al jarenlang een waar begrip in de wereld van de vloerkleden. Elk kleed van 120x170 cm is zeer stevig, uniek en met veel liefde ontworpen en geproduceerd. En lekker zacht en comfortabel natuurlijk, heel belangrijk. Heb je een erg gladde vloer? Schaf dan een ondertapijt aan om slippartijen te voorkomen.

Vloerkleed 120x170 cm kopen bij Furnea

Een vloerkleed van 120x170 cm kopen, dat kan uitstekend bij Furnea. Je bent bij ons aan het juiste adres voor vloerkleden van 120x170 cm met een fijn prijskaartje. Kun je wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt vloerkleed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Alle onze vloerkleden en meubels worden verzekerd opgestuurd. Zo weten we zeker dat jouw aankoop netjes bij aankomt. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Met welk klein vloerkleed maak jij jouw voeten en ogen helemaal happy?

Bekijk ook onze laagpolige vloerkleden en Sisal vloerkleden.