Tenzo Bridge serie | Wandkasten met een bijzondere look bij Furnea

(19 artikelen)

Bridge-serie: Wandkasten met een bijzondere look

Wil je een wandkast kopen, maar houd je niet van alledaagse meubels? Dan moet je de Bridge-serie van Tenzo ontdekken. Daarin vind je namelijk de meest unieke eyecatchers die je ooit gezien hebt. Saai wordt je interieur nooit meer dankzij deze meubels! Doordat ze heel wat opbergruimte bieden, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Ontdek de bijzondere Bridge-collectie bij Furnea. Je krijgt er geen spijt van!

Heerlijk opvallend 

Het design van de Bridge-meubels is erg origineel. De meubels vallen dus heel goed op in je interieur. Dat maakt ze ook zo fijn om te hebben. De kasten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Zo is er altijd een wandkast die bij je interieur past. Bij sommige uitvoeringen worden er zelfs twee kleuren gecombineerd. Je hebt de keuze uit: wit-eik, donkergroen en zwart. 

De witte variant is ideaal voor in een landelijk interieur en ook een goede keuze als je de ruimte groter wilt laten lijken. Een groen kleurtje zorgt dan weer voor meer leven en een zwarte wandkast past mooi bij alles. Ieder kleurtje heeft dus zijn eigen voordelen. Kan je moeilijk kiezen? Dan mag je ons gerust om raad vragen!

Duurzaam en makkelijk te onderhouden 

Een ander voordeel van de mooie Bridge-serie is dat de meubels eenvoudig te onderhouden én duurzaam zijn. Ze zijn namelijk vervaardigd van hoogwaardig mdf-hout en afgewerkt met een mooie matte laklaag. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je voor het onderhoud de juiste producten gebruikt. 

Wij raden je aan om te kiezen voor de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner, omdat deze kit alle producten bevat die nodig zijn om het meubel mooi te houden voor een hele lange tijd. Bestel ze meteen bij en ontvang van ons een extra korting. 

Ontzettend praktisch

Sommige meubels zijn praktisch, andere zijn mooi. Maar er bestaan gelukkig ook meubels die het allemaal hebben. De Bridge meubels zijn daar een goed voorbeeld van. Ze hebben namelijk heel veel verschillende schappen waar je tal van spullen op kan zetten. Handiger wordt het niet! De wandkast is vooral leuk voor het plaatsen van boeken, omdat ze zo altijd mooi zichtbaar zijn.

Maar je kan er heel wat kanten mee op. Zo kan je er fotolijstjes, planten en andere leuke dingetjes en accessoires op tentoonstellen. Als je er een mandje in plaats, leent het zich zelfs perfect voor het opbergen van kleinere spullen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos met deze handige blikvanger! 

Geschikt voor in verschillende ruimtes van je woning

Hoewel de Bridge wandkast meestal in een woonkamer gebruikt wordt, is het ook een handig meubel voor in andere ruimtes van je woning. Zo zorgt het in de werkruimte voor extra opbergplaats voor je kantoorspullen en kan het ook in je slaapkamer of eetkamer als eyecatcher dienen. Je kunt de kasten van Bridge serie zo groot maken als je wilt aangezien de bridge elementen los bijbesteld kunnen worden. Je kunt zelfs een inzetstuk mee bestellen en de wandkast zo omtoveren in een opbergkast.

Maak het jezelf makkelijk: doe beroep op onze montagedienst 

Meubels monteren? De ene persoon vindt het leuk om te doen terwijl de andere er alleen maar stress van krijgt. Behoor jij tot deze laatste groep? Dan kan je gelukkig gebruikmaken van de montagedienst van Furnea. Als je voor deze optie kiest, komen professionals bij je langs om de kast stevig in elkaar te zetten. Zo hoef jij zelf niets meer te doen. Zeker het overwegen waard dus! 

Wandkasten kopen bij Furnea 

Furnea is de beste plek om een wandkast te kopen, omdat je geniet bij ons van heel veel voordelen. Zo krijg je maar liefst 100 dagen de tijd om je kasten uit te proberen. Binnen die periode mag je al je artikelen gratis retourneren. Dat is fijn, want op die manier ben je er zeker van dat je de juiste meubels koopt. Furnea geeft ook bovenop iedere aankoop gratis bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie.

Zie je de kasten liever in het echt voordat je ze koopt? Dan is dat ook geen probleem. Furnea heeft namelijk een showroom. En jij bent er van harte welkom. De koffie en thee staan je alvast op te wachten!