Monaica

(16 artikelen)

Monaica bij Furnea | Vernieuwende meubels van hoge kwaliteit

Woontrends, kwaliteit en de wensen van de consument. Op deze pijlers baseert het Franse meubelmerk Monaica haar geweldige collectie. De meubels van dit meubelmerk zijn stuk voor stuk echte blikvangers in jouw woning en gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Dankzij haar zestig jaar ervaring binnen de meubelbranche weet het meubelmerk heel goed wat er speelt onder consumenten en wat de huidige woontrends zijn. De collectie meubels van Monaica is dan ook zeer uitgebreid, up-to-date en wordt bovendien voortdurend vernieuwd. Monaica is specialist op gebied van woonkamer meubels, slaapkamer meubels, kinderkamer meubels en gezellige woonaccessoires. Ben je benieuwd naar de collectie? Bekijk de meubels van Monaica dan hier online!

Meubelmerk Monaica: Design meubels van hoge kwaliteit

Wanneer je het assortiment van het meubelmerk Monaica bekijkt, zie je dat ieder item eigenlijk een heel neutraal ontwerp heeft. Je kunt de meubels van dit meubelmerk dan ook heel goed in elk interieur integreren, of je nu een liefhebber bent van modern of juist klassiek. Ondanks de neutrale vormgeving zijn de ontwerpen van Monaica verre van saai. Juist door een speling van kleuren en materialen of een toevoeging van leuke details is iedere creatie van het meubelmerk uniek en een echte blikvanger. In de collectie vindt je eetkamerstoelen, bureaustoelen en fauteuils, tafels en kasten in allerlei soorten en maten, bedden en lattenbodems, kapstokken en andere woonaccessoires.   

Monaica meubels online kopen

Bij Furnea hebben een hele leuke en ruime collectie meubels van het meubelmerk Monaica om uit te kiezen. De meubels zijn makkelijk te bestellen en af te rekenen zoals jij wenst. Direct bij het bestellen via Ideal bijvoorbeeld, achteraf via Afterpay of gespreid betalen in termijnen. Kijk voor meer informatie onder betaalmethoden. Bij elk Monaica meubel vind je meer informatie, bijvoorbeeld over de gebruikte materialen en afmetingen. Heb je daarna toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Alle Monaica meubels zijn aangenaam geprijsd. Design hoeft helemaal niet duur te zijn! En heb je eenmaal besteld? Dan leveren wij je bestelling natuurlijk ook snel bij je thuis. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Allemaal fijne voordelen! Shop jij ook een blikvanger van het meubelmerk Monaica bij ons?