Colin Slaapbank zelf samenstellen bij Furnea

(5 artikelen)

Sits Colin slaapbank zelf samenstellen

Ook al heb je het meest zalige bed ter wereld, dan nog zul je versteld staan van het comfort dat de Colin slaapbank van Sits je biedt. Je laat er dan ook met alle plezier je visite op slapen. Tenminste als je hem kunt afstaan, want hij ligt zo goed dat je er zelf op zal willen slapen. Van deze design slaapbank geniet je dus ontzettend. Ook als je ernaar kijkt, want hij is prachtig vormgegeven. En je kunt hem bij je inrichting laten aansluiten door enkele aanpassingen te maken!

Juweeltje van BÖTTCHER&KAYSER

De Colin slaapbank werd gecreëerd door de topdesigners van BÖTTCHER&KAYSER. Het is een wondermooi juweeltje dat dienst doet als blikvanger in je woonkamer of logeerkamer. De strakke lijnen maken het meubel elegant en tijdloos. Met deze slaapbank ben je dus altijd mee met de laatste nieuwe trends. Bovendien past hij heel mooi in verschillende interieurtypes.

In dit meubel wordt schoonheid en functionaliteit perfect met elkaar gecombineerd. Want het is makkelijk om te toveren, oogverblindend mooi en ultracomfortabel. Omdat er gebruikgemaakt werd van de meest kwalitatieve materialen, waaronder massief hout en hoogwaardige stoffen, kun je ook rekenen op een erg lange levensduur.

Gemaakt met hart voor het milieu

Het hout dat gebruikt werd voor het ontwerpen van deze mooie slaapbank is FSC-gecertificeerd. Het komt dus uit goed beheerde bossen. Dat maakt van de Colin slaapbank een zeer milieuvriendelijke keuze. Als jij ook graag onze planeet steunt, zal deze milieuvriendelijke slaapbank je dus nog blijer maken!

Slaap als een roosje

Waarschijnlijk heb je al een goed bed. Maar ook dan is het geen overbodige luxe om een comfy slaapbank uit te kiezen. Zo heb je ook een comfortabel plaatsje om te slapen wanneer je te moe bent om in je bed te kruipen.

Ben je niet van plan om op je bank te slapen? Dan is comfort nog steeds belangrijk. Want je spendeert er dagelijks uren op om naar televisie te kijken, een boek te lezen of uit te rusten. Op vlak van comfort hoef je je zeker geen zorgen te maken indien je voor de Colin slaapbank kiest. Hij is namelijk uitgerust met een schuimvulling en bonell vering!

Sits zitbank samenstellen: zo doe je dat

Je bent vast ontzettend benieuwd naar hoe je nu precies je Sits zitbank kunt samenstellen. Moeilijk is het zeker niet. Je zult alleen maar een paar keuzes moeten maken. We vertellen je wat er allemaal mogelijk is!

Kies je model

Deze Sits slaapbank is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De modellen verschillen in de manier waarop je ze kunt omtoveren tot bed. Bij het ene model moet je het onderste gedeelte van de bank uittrekken en het zitkussen openplooien. Dit is de makkelijkst om te bouwen bank, maar je ligt wel wat lager.

De andere bank bouw je om tot bed door het zitgedeelte op te tillen en het bedframe uit te schuiven. Deze versie heeft als grote voordeel dat je wat hoger slaapt. Denk goed na over welke slaapbank jij het handigst en meest comfortabel vindt!

Bepaal de kleur en stof

Net zoals bij alle andere Sits banken, heb je de mogelijkheid om voor een ander stofje en kleurtje te kiezen. Het is voornamelijk belangrijk dat je daarbij rekening houdt met het kleurenschema in je woonkamer. Zo past alles goed samen! Als je voor een neutraal kleur kiest, kun je het met alle andere kleuren combineren. Maar ook een opvallende kleur is leuk.

Kies daarnaast voor een stof die je mooi vindt, maar denk ook eens aan de reiniging. Sommige stoffen zijn makkelijker te onderhouden dan andere. Houd eveneens rekening met het comfort van de stof. Hoe zachter het stofje, hoe heerlijker om op te zitten.

Selecteer de poten

Bij het hoogste model kun je ook de poten veranderen. Zo kun je kiezen voor hout. Dit materiaal straalt warmte uit en is dus perfect als je graag een landelijke zitbank creëert.

Kom alle mogelijkheden ontdekken in onze showroom

De vele mooie stofjes, poten en kleuren kun je allemaal komen ontdekken in de Furnea showroom in Schiedam. Vind je het niet eenvoudig om te kiezen uit de vele opties? Dan kun je daar om advies vragen aan een van onze experts.

Zij bekijken dan samen met jou welke kleur en stof er goed bij de rest van je interieur past. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een miskoop. Bovendien kunnen zij je helpen bij het uitzoeken van andere blikvangers voor in je woon- en//of logeerkamer. Een bezoekje brengen aan onze showroom loont dus de moeite!