Carrara serie | Luxe Italiaans design

(13 artikelen)

Benvenuto Design Carrara serie | Luxe Italiaans design

Benvenuto Design neemt je mee naar het land van oorsprong van het merk, Italië. En als ze in Italië ergens wel verstand van hebben, dan is het wel design. De hoogwaardige kwaliteit en het unieke design is waar dit merk om bekendstaat. Het aanbod van Benvenuto Design is bijzonder uitgebreid en je richt dan ook met het grootste gemak je complete woning er mee in. De Carrara serie is een van de collecties van het merk. Door meubels uit een serie te kopen, creëer je heel eenvoudig je eigen set.

De Carrara serie is een prachtige woonkamerset, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Je stemt hiermee de meubels van je woonkamer eenvoudig op elkaar af. Wat ook heel leuk is, is door de meubels in beide kleuren met elkaar te combineren. De meubels zijn gemaakt van melamine gecoat kwalitatief geperst hout met marmer-look. De marmer-look geeft je inrichting een wel heel luxe uitstraling. Binnen deze set koop je een salontafel, eettafel, TV-meubel, dressoir en opbergkast. De kasten zijn greeploos voor een extra strak design.

Weet jij al hoe jij jouw set uit de Carrara serie samenstelt? Dan plaats je natuurlijk direct je set in je winkelmandje. Vergeet je ook niet meteen de Wood Decor Cleaner mee te bestellen? Dit onderhoudsproduct helpt je deze set ook mooi te houden. Zodra wij je bestelling hebben verpakt en verzonden, krijg je van ons een bevestiging per e-mail met daarin een track & trace code om je bestelling te volgen. Bij Furnea vind je niet alleen de mooiste meubels van dit merk, je krijgt ook de beste service, zoals 5 jaar garantie, en afhankelijk van de bestelwaarde, de mogelijkheid tot gespreid betalen in rentevrije termijnen.