Artego Design | Wasmachine- en drogerkasten: creëer een nette en stijlvolle wasruimte

(18 artikelen)

Wasmachine- en drogerkasten: creëer een nette en stijlvolle wasruimte

Steeds meer mensen kiezen voor een kast voor hun wasmachine of droogtrommel/droger. Het is dan ook de ideale manier om de ruimte er nog strakker te laten uitzien. Bovendien creëer je zo voldoende opbergplaats. Bij Furnea vind je ze in diverse afmetingen en kleuren. Ze zijn interessant om te ontdekken als jij nooit meer plaats tekort wilt komen!

Kasten van de beste kwaliteit

Kies je voor een wasmachine kast van Artego Design? Dan ben je zeker van uitstekende kwaliteit. Zij gebruiken enkel de beste materialen om deze kasten te maken, waaronder melamine gecoat hout dat krasvrij en vocht- en hittebestendig is. Daardoor ben je er zeker van dat je er heel veel jaren van kan genieten. En dat is toch wel de bedoeling!

De materialen zijn ook mooi afgewerkt, zodat ze nog langer meegaan. Daarnaast zijn de deuren voorzien van een soft-close systeem, wat het je mogelijk maakt om ze zachtjes te sluiten. Dit systeem verlengt de levensduur van de kast aanzienlijk.

Rust in huis

Zoals je al weet, maakt een wasmachine heel veel lawaai. Vooral bij het centrifugeren. Wat je misschien niet weet, is dat een wasmachine nog meer geluid maakt zodra deze niet stabiel staat. Een Artego Design wasmachinekast kan dan helpen, omdat deze ervoor zorgt dat je toestel stabiel staat. Zo'n kast heeft bovendien een draaggewicht van maximaal 150 kilo. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

Een drogerkast van Artego Design dempt ook een deel van het geluid. Met een drogerkast en wasmachinekast heerst er dan ook meer rust in huis. Daardoor wordt het zoveel fijner om in je woning te vertoeven.

Plaats voor al je spullen

Een wasmachine- en drogerkast heeft twee belangrijke functies: het zorgt voor een strakkere uitstraling én biedt je veel opbergruimte. Je kunt er heel veel in opbergen. Zo is de kast handig voor het plaatsen van je wasmiddel, wasverzachter en allerlei andere schoonmaakproducten. Veel mensen plaatsen deze in een bezemkast, maar niet iedereen heeft zo'n kast. Dan is het wel handig dat je ze ergens in kwijt kunt. Onder je wastafel is er ook niet altijd voldoende plaats.

Het is bovendien extra handig om je wasmiddelen dicht bij je wasmachine te plaatsen. Zo kun je snel nemen wat je nodig hebt. Als je kiest voor een grote wasmachinekast is er plaats voor nog zoveel meer spullen. Je hoeft je ook niets aan te trekken van de hoogte, want de planken in de Artego Design kasten zijn allemaal in de hoogte verstelbaar.

Wasmachine en droogtrommel kast op maat

Furnea verkoopt niet slechts een soort kast, maar verschillende uitvoeringen. Zwart, wit, groot, klein, noem maar op. Wij hebben een 4-deurs, 2-deurs en 1-deurs kast waar je twee toestellen op kunt plaatsen: je wasmachine en droogtrommel. Er zit dus vast een kast bij die volledig bij je past. Maar mocht dat niet zo zijn, is dat geen probleem. Want je kunt je wasmachinekast op maat laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook voor je apparatuur kun je bij ons terecht

De kasten die wij aanbieden komen zonder apparatuur. De meeste klanten zijn namelijk al voorzien van een wasmachine en/of droogtrommel, waardoor we besloten hebben om ze leeg te leveren. Maar kan natuurlijk zijn dat je deze nog niet hebt. Of dat ze aan vervanging toe zijn. Dan kun je bij Furnea ook je wasmachine of droger kopen.

Wij zijn dealer van de beste merken. Denk daarbij aan Zanussi, Vestel, AEG, Bosch, Siemens en zelfs Gaggenau. Er is dus meer dan voldoende keuze als jij ook een wasmachine en/of droogtrommel nodig hebt!

Ontdek alle opties in de Furnea showroom

Zoals reeds hierboven vermeld, kun je de wasmachine- en drogerkast bij ons op maat laten maken. Dat houdt in dat je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren en meer dan 50 handgrepen. Heb je liever een push to open systeem, waarbij er geen handgrepen zijn? Dan is dat ook geen probleem. Dit kun je aanduiden in het dropdown op de productpagina van het desbetreffend artikel.

Als je echt alle mogelijkheden wilt ontdekken qua formaat, kleur, materiaal en handgrepen, kom je het best naar onze showroom in Schiedam. Het grote voordeel van langskomen, is dat je er kunt rekenen op het professioneel advies van onze experts. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Heb je eenmaal je favoriete wasmachine- en drogerkast gevonden? Dan kun je hem laten monteren door onze ervaren monteurs. Zo hoef jij zelf niet te sukkelen én ben je zeker van een goede montage!