Vloerkleden 140x200 cm bij Furnea

(13 artikelen)

Vloerkleden 140x200 cm bij Furnea | Voor een stijlvolle zachte vloer

Welke ruimte geef jij meer sfeer met een prachtig vloerkleed?

De geschiedenis van het vloerkleed gaat eeuwen terug. Al meer dan 1000 jaar geleden werden vloerkleden gebruikt om een woonruimte van meer warmte te voorzien. In eerste instantie hadden vloerkleden dus vooral een praktisch doel. Tegenwoordig voegt zo’n kleed niet alleen warmte, maar ook stijl toe aan een interieur. Je kunt een vloerkleed neerleggen in vrijwel elke ruimte. Maak een kantoortuin gezelliger, creëer een stijlvolle zithoek, geef jouw kind een zachte ondergrond om op te spelen of verhoog het comfort in jouw slaapkamer. Met een vloerkleed kun je echt alle kanten op. In deze categorie vind je de middelgrote vloerkleden van 140x200 cm. Ideaal als je zoekt naar een praktisch vloerkleed dat niet te klein, maar ook niet te groot is.  

Middelgrote vloerkleden 140x200 cm in verschillende stijlen

Bij Furnea verkopen we vloerkleden van 140x200 cm in diverse stijlen. Zo zijn er prachtige dierenhuid vloerkleden, gemaakt van verschillende kleine leren lapjes. Erg mooi om een rauw en stijlvol randje aan jouw interieur te geven. Je kunt ook gaan voor een nostalgische look met een vintage vloerkleed van 140x200. Daarnaast is er nog meer keuze. Leg bijvoorbeeld een effen vloerkleed in de zithoek of onder de eettafel. Waar ga jij voor?

Tip: Bij een gladde vloer kan het verstandig zijn een ondertapijt aan te schaffen. Hiermee voorkom je vervelende slippartijen. Zo’n ondertapijt knip je eenvoudig in de juiste maat.

Kies voor een prachtig vloerkleed van Obsession of Lalee

Bij Furnea verkopen we vloerkleden van 140x200 cm van onder andere Lalee en Obsession. Het familiebedrijf Lalee heeft al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van de mooiste vloerkleden. Van kindervloerkleden tot kleden voor een stijlvolle zithoek. Obsession behoort ook tot onze favorieten met een grote en gevarieerde collectie vloerkleden van 140x200 cm en vele andere formaten. Eigentijds, heerlijk zacht, comfortabel, uniek en stevig. Dat hebben alle vloerkleden in ons aanbod met elkaar gemeen. Ook het prijskaartje van tapijt 140x200 is aangenaam. Wij vinden namelijk dat mooi design betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Vloerkleed 140x200 cm kopen bij Furnea

Scrol door ons aanbod, klik op het vloerkleed 140x200 van jouw keuze, betaal in onze beveiligde omgeving en wacht tot de bezorgdienst bij je op de stoep staat. Het is zo simpel, een vloerkleed van 140x200 cm kopen bij Furnea! Door een verzekerde verzending, gratis bezorging, 5 jaar gegarandeerd garantie en 100 dagen retourrecht loop je geen enkel risico. Dat is de service die wij jou bieden, want jij blij = wij blij! Met een Track en Trace code volg je jouw bestelling en weet je precies wanneer je onze bezorgers kunt verwachten. Naast vloerkleden van 140x200 cm verkopen we ook meubels om te combineren met dat vloerkleed. Misschien heb je nog een nieuwe salontafel nodig of een lekkere luie stoel? Tijd om te winkelen! Have fun!