Sky Style Brandio | Scandinavische meubels met een modern kantje

(16 artikelen)

Brandio: Scandinavische meubels met een modern kantje

Houd je van de sfeervolle Scandinavische én strakke moderne woonstijl? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je moeilijk kunt kiezen tussen beide. Maar wat als we je zeiden dat dat helemaal niet nodig is? De Brandio-serie van Sky Style combineert namelijk het beste van twee werelden. Zo kun je je interieur zowel een moderne als Scandinavische uitstraling geven. Een collectie die je als liefhebber van beide woonstijlen moet ontdekken!

Sky Style: kwaliteit om op te rekenen

De meubels uit de Brandio-collectie zijn ontworpen door de designers van Sky Style. Dit hoogstaande merk staat garant voor kwaliteit. Als je deze meubels in huis haalt, ben je er dan ook zeker van dat ze erg lang meegaan. En dat is wel zo fijn!

Voor de meubels uit de Brandio-serie werd mdf-hout en metaal gebruikt. Ze werden ook afgewerkt met een melaminelaagje voor een nog langere levensduur. Daarnaast zijn de kasten voorzien van een push-to-open systeem dat de levensduur van de kasten nog meer verlengt. De blikvangers zijn bovendien goed te combineren met vele andere meubels van dit topmerk.

Alles voor een stijlvolle woonkamer

Je wilt natuurlijk dat alle meubels in je woonkamer zo goed mogelijk bij elkaar passen. Daarom kies je het best voor meubels uit dezelfde collectie. Maar dan moet je natuurlijk hopen dat deze alle meubels bevat die je nodig hebt. Bij de Brandio-collectie hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Want je vindt er alle meubels die je nodig hebt in je woonkamer. Zo bevat de serie een tv-meubel, een dressoir, een salontafel en een opbergkast. Wat wil je nog meer? Alles is gemaakt in dezelfde stijl en past daarom perfect bij elkaar.

Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

De Brandio-serie bevat niet alleen heel wat verschillende meubels, je kunt ook kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een dressoir met twee, drie of vier deuren. Daarnaast is ook de opbergkast met twee, drie of vier deuren verkrijgbaar. Dat betekent dus dat de Brandio-collectie geschikt is voor zowel grote, middelgrote als kleine gezinnen!

Unieke meubels kopen bij Furnea

De unieke meubels uit de Brandio-collectie zijn allemaal te koop bij Furnea. En in ons uitgebreide assortiment vind je nog tal van andere meubels voor in de andere ruimtes van je woning. Dat betekent dus dat je alles wat je nodig hebt op een plaats kunt bestellen. Dat is wel zo handig! Bij Furnea krijg je ook 100 dagen bedenktijd. Omdat wij een showroom hebben, kun je de meubels ook altijd in het echt bewonderen!