Boxsprings met opbergruimte bij Furnea

(18 artikelen)

Boxsprings met opbergruimte bij Furnea | Lekker slapen & opberg gemak

Opbergbed: Luxe bed en opbergkast ineen!

Een boxspring is een luxe bed en bestaat uit een combinatie van een onderstel en een comfortabel matras. In de box vind je een metalen frame op poten. De buitenzijde van de box is bekleed. De box vormt samen met het matras en een topdekmatras een zeer comfortabel bed dat uitstekende ondersteuning biedt. Bovendien hebben boxsprings een luxe uiterlijk. Boxsprings met opbergruimte hebben daarnaast een extra bonus in de vorm van opbergruimte onder de bedbodem. Je kunt hier bijvoorbeeld beddengoed, extra kussens of andere spullen opbergen. Niks zo fijn als slapen in een opgeruimde slaapkamer!

Eenpersoons of tweepersoons opberg boxspring

In de collectie van Furnea vind je boxsprings met opbergruimte in diverse maten en stijlen. Op de kinderkamer is een eenpersoons boxspring bijvoorbeeld ideaal. Jouw zoon of dochter slaapt heerlijk en speelgoed gooi je gewoon lekker onder het bed. Als volwassene kun je uiteraard ook bij ons terecht voor een eenpersoons, twijfelaar of tweepersoons boxspring met opbergruimte. Ga jij voor een opbergbed met leren bekleding of kies je liever voor stof of hout? Past een wit bed perfect in jouw slaapkamer of houd je meer van zwart, bruin of grijs? De keuze in boxspring opbergbedden is ruim bij Furnea!

De collectie boxsprings met opbergruimte van Furnea: onze meubelmerken

Bij Furnea werken we samen met meubelmerken die duurzaamheid, unieke ontwerpen en betaalbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. We verkopen dan ook alleen boxsprings met opbergruimte die je niet in elke slaapkamer tegenkomt. Opbergbedden die zeer stevig zijn en lang meegaan. Slaapkamer meubels met een fijn prijskaartje. In onze collectie boxsprings met opbergruimte vind je onder andere bedden van Rocky en Davidi Design. Rocky staat bekend om de fraaie collectie boxsprings voor kinderen. Bij Davidi Design kun je als volwassene terecht voor zowel eenpersoons als tweepersoons boxsprings met opbergruimte. Kies je voor een complete boxspring, dan is de matrastopper inbegrepen.

Boxspring met opbergruimte kopen bij Furnea

Een boxspring met opbergruimte online kopen gaat heel gemakkelijk bij Furnea. In onze uitgebreide webshop zoek je vanachter jouw computer rustig naar een mooie boxspring. En als je dan het comfortabele bed van jouw dromen hebt gevonden, is die bestelling binnen een paar muisklikken voor elkaar. Met een Track en Trace code kun je jouw aankoop volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. Ben je toch niet helemaal tevreden? Boxsprings met opbergruimte mogen binnen 100 dagen retour gestuurd worden. Zonder opgaaf van reden, zonder gedoe. Dat is de service van Furnea. In welk luxe bed met opbergruimte droom jij straks de mooiste dromen en berg jij al jouw spullen netjes op?

Tip: Kijk ook eens welke andere meubels we verkopen voor de slaapkamer! Nachtkastjes, ladekasten, kledingkasten en nog veel meer!