Beaumont serie: Duurzame en elegante meubels

(5 artikelen)

Richmond Interiors Beaumont serie: Duurzame en elegante meubels die je hart sneller doen slaan

Voor een trendy woonkamer komen de Beaumont meubels uit het Richmond Interiors assortiment goed van pas. Meer heb je niet nodig om eindeloos van je interieur te genieten. Ontdek nu de toppers uit de collectie en zorg binnenkort voor een luxueuze woonkamer! 

Eindeloze elegantie

Wat de woonkamermeubels uit de Beaumont collectie zo bijzonder maakt is het elegante design. Ze hebben een slanke vormgeving waardoor ze ideaal zijn voor het ontwerpen van een luxueus interieur. Het is daarnaast eenvoudig om ze te combineren met andere soorten meubels. Ideaal als je al veel woonkamermeubels staan hebt of als je van afwisseling houdt!

Het spreekt voor zich dat deze luxueuze meubelen heel erg mooi passen in een modern interieur door hun bijzonder slank ontwerp. Als je ze goed combineert, passen ze echter ook mooi bij diverse andere interieurstijlen. Weet je niet goed hoe je ze kan combineren? Twijfel dan niet om raad te vragen aan onze interieurexperts. Zij helpen je graag!

Meubels om lang van te genieten

De Beaumont meubelen zijn allen vervaardigd uit metaal en faux marmer. Dat is ook de reden waarom ze superlang meegaan. Wanneer je dus een woonkamermeubel koopt uit deze collectie, weet je zeker dat je er erg lang van kan genieten. En dat is wel zo fijn!

Faux marmer is daarnaast een luxueus uitziend materiaal dat bijna niet te onderscheiden valt van echt marmer. Het grote verschil zit in de prijs. Faux marmeren meubels zijn namelijk heel wat goedkoper. Dat betekent dus dat de meubels uit deze serie niet alleen duurzaam, maar ook betaalbaar zijn.

Alles voor een complete woonkamer

De Beaumont serie bevat diverse soorten woonkamermeubels, waaronder salontafels, wandtafels en dressoirs. Dat is een groot voordeel, want het betekent dat je dezelfde stijl kan behouden in je interieur. Zo laat je alles mooi bij elkaar passen waardoor je de ruimte nog meer doet stralen! 

Maar in de Beaumont collectie vind je ook eettafels die perfect zijn voor in je eetkamer. Als je dus graag de stijl wilt doortrekken naar andere ruimtes, is dit mogelijk. Bekijk zeker de rest van het Richmond Interiors assortiment, want je vindt er heel wat eetkamerstoelen die er perfect bij passen. Zo maak je het helemaal compleet!

Elegante meubels kopen bij Furnea

Furnea is dé plek om meubels te kopen, want je geniet er van heel wat voordelen. Zo is er een grote keuze waardoor je altijd de meubelen vindt die perfect bij deze serie passen. Daarnaast betaal je nooit voor de bezorging en krijg je er ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie bij. Als dat niet fijn is!

Heb je twijfels en wil je eerst deze woonkamermeubels uittesten? Dan kan dit zonder probleem. Bij ons krijg je namelijk 100 dagen de tijd om kosteloos te retourneren. Doordat Furnea ook veel belang hecht aan kwaliteit, ben je er zeker van dat de meubels steeds lang meegaan. Zoals je dus ziet is het een slim idee om je meubels te kopen bij Furnea!