Effen vloerkleden bij Furnea

(252 artikelen)

Effen vloerkleden bij Furnea | Voor net dat beetje extra comfort!

Een effen tapijt voor meer warmte in jouw interieur

Ben je op zoek naar warmte en comfort in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer? Met een effen vloerkleed is het zo geregeld. De effen vloerkleden van Furnea.nl zijn tijdloos en in te passen in alle interieurstijlen. Heb jij een interieur met veel neutrale tinten, dan kan een fel gekleurd effen vloerkleed een leuk opvallend accent zijn. Andersom werkt het natuurlijk ook. In een interieur met veel kleuren, patronen en spullen is een effen kleed met een neutrale kleur een heerlijk rustpunt. Je kunt kiezen voor de weelderige uitstraling van een effen hoogpolig kleed. Of ga voor strak en onderhoudsgemak met een laagpolig effen vloerkleed.

Effen vloerkleden in diverse kleuren en formaten

Hoe de inrichting van je huis er ook uitziet, bij Furnea.nl vind je altijd een passend en trendy effen vloerkleed. Alle kleuren zijn vertegenwoordigd in ons aanbod effen vloerkleden. Zwart, grijs, bruin, roze, blauw, groen en nog veel meer. Je kunt kiezen voor een speels rond effen vloerkleed of een traditioneel rechthoekig kleed. Effen vloerkleden zijn heerlijk zacht aan jouw voeten en kun je in vrijwel elke ruimte in huis neerleggen. Voorzie de zithoek bijvoorbeeld van een mooi groen vloerkleed. Voeg comfort toe aan jouw slaapkamer met een fijn donkerblauw kleed. Creëer een gezellige werkkamer met een zeeblauw tapijt. Verwen jouw dochter met een zacht roze vloerkleed op de kinderkamer. De choice is yours!

Maak kennis met de effen kleden van Obsession, Lalee en Kayoom

De interieurmerken Kayoom, Obsession en Lalee ontwerpen met veel zorg, aandacht en passie de mooiste effen vloerkleden. Zeker in de handgemaakte kleden zit enorm veel liefde. De effen tapijten van deze meubelmerken zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Er is keuze uit zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden in allerlei kleuren. Informatie over de afmetingen, de manier van fabricage, het gewicht, de hoogte en het materiaal van elk tapijt is te vinden onder de productspecificaties. Elk effen tapijt is van stevige kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Kom maar eens langs in onze showroom om het zelf te controleren. Zorgen wij voor de koffie.

Tip: Voor effen vloerkleden verkopen we ook passende meubel onderhoudsproducten. Bestel meteen mee!

Bestel je effen vloerkleed snel online bij Furnea.nl

Een effen vloerkleed online bestellen is eenvoudig. Na afronding van jouw bestelling ontvang je een email met een Track en Trace ontvangt. Hiermee kun je precies volgen waar jouw bestelling zich bevindt. Doordat onze voorraad groot is, kunnen we snel leveren. Na ontvangst van je bestelling wil je natuurlijk lang genieten van zo’n mooi vloerkleed. Furnea garandeert daarom effen vloerkleden van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan mag je het effen kleed binnen 100 dagen retour sturen. Welke van onze effen vloerkleden ligt straks vol trots in jouw interieur?