Caso Furniture Embla Serie | Industriele meubels die zorgen voor sfeer

(7 artikelen)

Embla-serie: Scandinavische meubels die zorgen voor sfeer

Caso Furniture komt opnieuw verrassend uit de hoek met de prachtige Embla-serie. Ieder meubel uit deze collectie is stijlvol vormgegeven en laat je hart sneller slaan. Als je houdt van Industriele meubels met een donker tintje, zul je al helemaal dol zijn op de prachtige collectie. Ontdek de bijzondere Embla meubels bij Furnea en laat je betoveren!

Laat je interieur spreken

Industriële meubels zijn meestal licht van kleur, maar de Embla meubels bewijzen dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Ze hebben een gerookte eikenhouten look en zijn daardoor donkerbruin van kleur. Het voordeel van donkere meubels is dat ze je interieur meer laten spreken.

Ze creëren bovendien een intieme sfeer en zorgen ervoor dat je dagelijks van een goede portie gezelligheid en romantiek geniet. Donkere houten meubels zijn tevens voor iedereen een goede keuze, omdat je ze heel erg goed kunt combineren. Zo staan ze niet alleen mooi bij andere meubels met een donkere kleur, maar kun je ze ook prachtig combineren met meubels met een lichte houtkleur.

Robuuste meubels die tegen een stootje kunnen

Woonkamermeubels moeten er natuurlijk mooi uitzien, maar het is minstens even belangrijk dat ze duurzaam zijn. De meubels uit de Embla-collectie hebben het allemaal. Wel zo fijn als je van het beste van beide werelden kunt genieten!

De duurzaamheid van de Embla meubels is te danken aan het massief eikenhout waarvan ze gemaakt zijn. Daarnaast zijn ze erg stevig dankzij hun metalen frame. Van deze meubels kun je dan ook erg lang genieten. Zelfs nog langer als je ze onderhoudt met de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner.

Ontzettend functioneel

Duurzaamheid en schoonheid gaan hand in hand bij de Embla meubels. Maar daarnaast zijn ze ook erg praktisch. Dat geldt voornamelijk voor de eettafels, want die kun je groter maken met het verlengstuk. Zo heb je altijd voldoende plaats aan tafel voor iedereen. Zelfs als er eens veel vrienden of familieleden langskomen!

Bij de rechthoekige eettafel kun je zelfs twee verlengbladen bestellen. Deze kun je dus nog groter maken. De kasten uit de serie zijn eveneens erg praktisch, omdat ze voorzien zijn van veel schappen. Stuk voor stuk echte must-haves dus!

Meer gezelligheid in huis? Bestel de ledverlichting bij

In de Embla vitrinekast kun je ledverlichting laten monteren. Als jij ervan houdt om je interieur knus te maken, is dit een erg interessante optie. Doe dan in de avond de hoofdverlichting uit en zet vervolgens de ledverlichting aan eventueel met het licht van een tafellampje erbij. Dat is pas genieten! Door de verlichting in je vitrinekast aan te zetten, valt je decoratie bovendien nog meer op. En dat is nu niet de bedoeling van een vitrinekast!

Donkere Scandinavische meubels kopen bij Furnea

De mooie Scandinavische meubels uit de Embla-collectie kun je allemaal bij Furnea kopen. Dat is erg fijn, want het betekent dat je ze kunt uitproberen. Wij bieden je namelijk 100 dagen de tijd om je meubels te retourneren. Zo neem je geen enkel risico. Heb je nog vragen over deze meubels of wil je graag advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij vinden het fijn om jou te kunnen helpen!