Classio woonkamerset serie | Luxe, stoer en vegan leder

(9 artikelen)

Classio woonkamerset serie | Luxe, stoer en vegan leder 

Richmond Interiors is een vernieuwend Nederlands design meubelmerk met meubels in een landelijke stijl. Het merk ontwerpt de meubels voor een groot deel zelf en maakt daarbij veel gebruik van hout, metaal en mooie stoffen. Het merk biedt voor een deel meubels aan in series. Je stemt heel eenvoudig meubels op elkaar af wanneer je voor een serie kies. De Classio woonkamerset is een van de prachtige series van dit merk.

Oogverblindende luxe

De Classio woonkamerset is een serie die werkelijk oogverblindend en vooral heel uniek is. Je richt met deze serie je woonkamer in met meubels bekleed met Vegan Leder, omlijst met geborsteld metaal. De woonkamerset straalt een en al luxe uit. Kijk vooral ook naar de geweldige slangenprint in het Vegan Leder. Durf jij het aan je woonkamer in te richten met deze prachtige set?!

De Classio woonkamerset kopen bij Furne

Furnea is jouw adres wanneer je deze Classio woonkamerset kopen wilt. We bieden je de beste service die je van onze online shop met Thuiswinkel Waarborg mag verwachten. Wanneer je deze set bestelt, raden we je wel aan om meteen de Leatherlook Care Kit mee te bestellen. Hiermee houd je de set mooi en verleng je levensduur aanzienlijk. We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van de meubels die we verkopen. Daarom krijg je standaard 5 jaar garantie op de bestellingen die je bij ons doet. Daarnaast krijg je altijd 100 dagen recht op retour. Het mag dan ook duidelijk zijn dat Furnea het adres is waar je deze luxe woonkamerset bestelt.