Tenzo Ash Zwart serie | praktische meubels gefineerd in een luxueus jasje bij Furnea

(14 artikelen)

Lipp Ash serie: verslavend mooie luxemeubels

De Lipp Ash serie van Tenzo is er eentje waar wij ontzettend trots op zijn. Hoe kan dat ook anders? De meubels uit deze collectie zijn namelijk zo elegant vormgegeven en stralen zoveel luxe uit dat je er eindeloos naar kan blijven staren. Daarnaast zijn ze duurzaam en passen ze door hun strakke vormgeving goed bij andere meubels. De Lipp Ash meubelen hebben dus ontzettend veel voordelen. Ontdek de serie nu bij Furnea en laat je verbazen!

Onweerstaanbare blikvangers met een strakke afwerking

De Lipp Ash meubels zijn voorzien van de meest strakke afwerking. Er werd dus geen gebruikgemaakt van onnodige tierlantijntjes. De handgrepen zijn zelfs gefreesd en de deuren zijn voorzien van een soft-close systeem. Daarnaast hebben de meubels allemaal een prachtige ash zwarte kleur. Ze zijn dan ook ideaal voor in een modern of minimalistisch interieur.

Maar als je ze goed combineert, kan je ze zeker ook in andere interieurstijlen gebruiken. Dat is net wat deze serie zo leuk maakt! Kan jij je al voorstellen hoe mooi deze moderne blikvangers in je woonkamer zouden staan? Het hoeft gelukkig helemaal niet bij voorstellen te blijven, want binnenkort kunnen ze gewoon de jouwe zijn!

Vervaardigd van de beste materialen

De mooie Lipp Ash meubels zijn allemaal gemaakt van mdf-hout, maar zijn niet te onderscheiden van echt essenhouten meubelen. Toch kan je rekenen op nagenoeg dezelfde uitstekende kwaliteit. En dat voor een veel betere prijs. De poten zijn bovendien vervaardigd van stevig metaal. Als je nog niet stapelgek was op deze meubels, ben je dat nu zeker.

En het wordt nog beter, want je kan ze dankzij de materialen waaruit ze vervaardigd zijn erg makkelijk onderhouden. Zelfs nog beter als je daarvoor onze Wood Decor Cleaner gebruikt. Het product vind je aan een scherpe prijs terug in ons assortiment. Indien je het gelijktijdig met je meubels koopt, krijg je zelfs een extra stapelkorting. Zo geniet je nog meer van je mooie meubel!

Ontworpen voor jouw gemak

De Lipp Ash meubels zijn ook erg praktisch. De kasten zijn namelijk voorzien van heel wat verschillende schappen waardoor je er veel spullen in kwijt kan. Ze maken het je dan ook erg makkelijk om je woning netjes te houden én om alles terug te vinden! Daarnaast hebben ze soft-close deuren waardoor ze eenvoudig openen en sluiten. Ook goed voor de levensduur!

Hoewel de kasten je het nodige comfort bieden, nemen ze toch amper ruimte in. Je kan de Lipp Ash meubels dus ook perfect gebruiken als je weinig plaats vrij hebt in je woonkamer. Maar ook als je voldoende ruimte beschikbaar hebt, mag de mooie serie uiteraard niet uit je interieur ontbreken.

Een droom om te combineren

Ben je niet van plan om je hele interieur te veranderen, maar wil je gewoon een aantal extra meubels kopen? Dan is de prachtige Lipp Ash serie ideaal om te ontdekken. Dankzij hun slank design en zwarte kleur kan je deze meubels namelijk mooi met meubels in tal van andere kleuren, stijlen en vormen combineren. En als je het toch moeilijk vindt om te bepalen of ze mooi bij je andere meubelen passen, mag je ons altijd om raad vragen!

Meer genieten in een complete woonkamer

Ook als je al je oude meubelen wel de deur uit wilt gooien en je je interieur dus helemaal wilt vernieuwen, zal de Lipp Ash serie je blij maken. Deze collectie is namelijk erg compleet wat betekent dat je er alle meubels voor in je woonkamer in terugvindt, waaronder een tv-meubel, een salontafel set en een eettafel.

Het is zeker een goed idee om voor meubels in hetzelfde design te kiezen, want op die manier zorg je voor de ideale sfeer en dat is heel erg belangrijk om optimaal van je woonkamer te kunnen genieten.

Laat je meubels monteren door Furnea

Als je niet zo goed bent in meubels in elkaar steken, zie je waarschijnlijk ontzettend tegen de montage op. Gelukkig is dat bij Furnea niet nodig, want wij hebben een montageservice die al het zwaar werk voor je uit handen neemt. Zo heb je niet alleen minder stress, maar kan je ook sneller genieten van je mooie meubels!

Luxueuze meubels kopen bij Furnea

Furnea is dé plek om meubels te kopen, omdat je er naast de mooie Lipp Ash meubels ook tal van andere prachtige blikvangers terugvindt waarmee je ze perfect kan combineren. Bovendien krijg je van ons steeds 100 dagen de tijd om alles kosteloos terug te sturen én ontvang je gratis bezorging.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je steeds 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop iedere aankoop en mag je altijd rekenen op de raad van onze interieurexperts. Wist je trouwens dat Furnea ook een showroom heeft? Daar kan je terecht als je de meubels in het echt wilt bewonderen voordat je ze koopt. Je bent er meer dan welkom. Houd je dus zeker niet in om eens langs te komen!