Calex Holland

(4 artikelen)

Calex bij Furnea | Voor de mooiste lichtbronnen

Electro Cirkel B.V. werd in 1970 opgericht door de familie Soelen. In 1987 fuseerde het familiebedrijf met California Export en ging verder onder de naam Calex. Het Nederlandse meubelmerk Calex is gespecialiseerd in de wereld van de lichtbronnen. De productie vindt grotendeels plaats in China en de lichtbronnen worden in heel Europa verkocht. Calex levert de juiste lichtbron voor elke gewenste ambiance en voor elke lamp. In een groot testcentrum worden nieuwe producten tot in detail getest en verfijnd. Door de nauwe samenwerking met fabrikanten kan snel ingespeeld worden op nieuwe trends op gebied van verlichting.

Ruime collectie met verschillende soorten lichtbronnen

Bij het meubelmerk Calex staat duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst. Er wordt zoveel mogelijk gerecycled en er is veel aandacht voor het ontwikkelen van energiezuinige lichtbronnen. Dit vertaalt zich in een fraaie en ruime collectie led lampen. Een collectie die regelmatig wordt uitgebreid. De collectie omvat verschillende soorten schitterende design lichtbronnen. Unieke blikvangers die zelfs aan een simpel snoertje al super stijlvol zijn. Lampen met bijzondere vormen of creatieve lichtdraden. Je kunt kiezen voor verschillende lichtsterktes en fittingen. Vrijwel alle lampen zijn dimbaar. Met de Calex led lampen koop je niet alleen design, maar je bespaart ook energie als geld.

Calex led lampen kopen bij Furnea

Calex staat voor innovatie, duurzaamheid en originaliteit. Het meubelmerk wil klanten stimuleren en inspireren met hun mooie licht collectie. En daar dragen wij graag een steentje aan bij: in onze webwinkel kun je die prachtige Calex led lampen kopen! Het meubelmerk heeft twee grote magazijnen, waardoor jouw bestelling snel geleverd kan worden. Bij de productbeschrijving staat duidelijk aangegeven wat de kenmerken zijn van elke lichtbron. Bestel je bij ons een mooie hanglamp, staande lamp of tafellamp en is de lichtbron niet inbegrepen? Dan kun je meteen een mooie lichtbron van het meubelmerk Calex mee bestellen. En ook als je al een prachtige lamp hebt, dan kun je uiteraard losse lichtbronnen bij ons kopen. Laat je ook verrassen door de unieke creaties van het meubelmerk Calex!