Ragaba

(1 artikelen)

Ragaba bij Furnea | Meubels om jouw interieur kleur te geven

Het Poolse meubelmerk Ragaba is opgericht in 2005. In eerste instantie produceerde het bedrijf houten meubelonderdelen. Met de opgedane kennis en ervaring werd in 2013 een eigen label voor design meubels opgericht. Het eerste meubel dat op de markt gebracht werd was de UFO-tafel. Een ontwerp dat tot leven kwam met hulp van de Poolse designers Szymon Hanczar en Magda Garncarz. De beroemde UFO-tafels van het meubelmerk Ragaba zijn nog steeds te koop bij Furnea. Daarnaast omvat de collectie ook vele andere meubels, zoals stoelen, opbergkasten, nachtkastjes, bureaus, salontafels, eettafels en bijzettafels.

De collectie van het meubelmerk Ragaba: Kleur als inspiratiebron

Kleur is de inspiratiebron van het meubelmerk Ragaba, omdat kleur invloed heeft op hoe wij als mensen de wereld beleven. De naamgeving verwijst daarom naar de primaire RGB-kleuren: rood, groen en blauw. Er zijn Ragaba meubels verkrijgbaar in diverse kleuren: zwart, wit & grijs, roze, blauw, groen, oranje, geel. De meubels zijn uitgevoerd in de Scandinavisch design woonstijl: minimalistisch en met gebruik van FSC-hout en MDF. Naast uniek en kleurrijk zijn de creaties van het meubelmerk Ragaba ook praktisch en zeer stevig. Je kunt kiezen voor een enkel meubel of een combinatie maken van bijvoorbeeld een salontafel, boekenkast en eettafel in dezelfde kleur. Een mix van kleuren is ook erg leuk en origineel.

Ragaba kopen bij Furnea

De meubels van meubelmerk Ragaba kun je eenvoudig online kopen bij Furnea. Ga je voor een Ragaba meubel, dan kies je voor duurzaamheid, authenticiteit, betaalbaarheid, sfeer en een verantwoordelijk en eerlijk productieproces. We hebben veel meubels op voorraad, zodat je bijna nooit lang hoeft te wachten op jouw aankoop. De verwachte levertijd van elk meubel staat duidelijk aangegeven bij de productbeschrijving. Bezorging is gratis en je ontvangt bovendien 5 jaar gegarandeerd garantie en 100 dagen retourrecht. Dat zijn enkele voordelen van shoppen bij Furnea. Geef jij jouw interieur ook meer kleur met de inspirerende en rustgevende meubels van het meubelmerk Ragaba?