Bestel je SITS Spoty stofstalen bij Furnea

(1 artikelen)

Ontdek Spoty, een hoogwaardige jacquard stof die jouw interieur een stijlvolle uitstraling geeft. Deze wasbare en eenvoudig te onderhouden stof weegt 680 g/m2 en biedt comfort en duurzaamheid. Met een Martindale slijtageweerstand van 25.000 en een pillingweerstand van 3-4 is Spoty ideaal voor dagelijks gebruik, waarbij de stof haar kwaliteit behoudt, zelfs bij intensief gebruik.

Spoty is een jacquard stof met geweven patronen, vervaardigd met behulp van een speciale machine die het mogelijk maakt om veel draden afzonderlijk te controleren. Dit betekent dat diverse veelkleurige patronen op een groot oppervlak gecreëerd kunnen worden. De samenstelling van de stof bestaat uit STANDAARD acryl (59%), polyester (32%), wol (6%), en gerecycled katoen (3%), wat zorgt voor een harmonie tussen comfort en duurzaamheid.

Met Spoty voeg je niet alleen stijlvolle texturen toe aan je interieur, maar profiteer je ook van de praktische eigenschappen van wasbaarheid en eenvoudige verzorging. Creëer een unieke en duurzame look in jouw ruimte met Spoty - waar comfort en design samenkomen.

De Spoty stof combineer je met de SITS bankstellen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.

Details

  • Gewicht gr/m2: 680
    Martindale: 25 000
    Pilling: 3/4
    Licht snelheid: 5