SALE | Geniet nu van 10% tot 50% korting op onze volledige collectie!
*Uitgezonderd merken Richmond Interiors, Floorify, Davidi Design en Tenzo.

Austin Serie | Een complete Home Office werkplek

(7 artikelen)

Austin Serie | Een complete Home Office werkplek Grafiet uitgevoerd

Bij Furnea zijn we fan van het Duitse merk Germania. Ooit begon het hier met het ontwerpen en maken van schoenkasten, maar inmiddels richt je er eenvoudig je hele woning mee in. Of je nu meubels zoekt voor de woonkamer of de werkkamer aan huis, Germania heeft het allemaal. Wil je zonder veel denk- en zoekwerk een complete werkkamerset, dan is het bekijken van een serie meubels de moeite waard. Binnen een serie zijn de meubels qua stijl volledig op elkaar afgestemd, zoals bij de werkkamerset uit de Austin serie het geval is.

Stoer en vol sfeer

De werkkamerset uit de Austin serie zal zonder twijfel veel sfeer in je kantoor of thuiswerkruimte brengen. Het is een set die zich makkelijk met diverse kleurstellingen laat combineren. De stoelen hebben een ergonomische zitting, gemaakt van polypropyleen, met een lederlook zitting of een zitting gemaakt van stof, en massief houten poten. De meubels uit de set zijn gemaakt van melamine gecoat hout en voor extra bescherming voorzien van ABS randen. Het is een warme set die je een complete inrichting voor je werkkamer biedt.

Austin serie kopen bij Furnea

Wil je de beste service die jij als klant verdient van een online shop met Thuiswinkel Waarborg, dan shop je de Austin serie bij Furnea. Bestel meteen een bijpassend onderhoudsproduct mee, zoals de Wood Decor Cleaner voor een langere levensduur. We bieden je altijd 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie. Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je kiezen uit diverse betaalmogelijkheden zoals achteraf betalen en rentevrij betalen in drie termijnen.