SALE | Geniet nu van 10% tot 50% korting op onze volledige collectie!
*Uitgezonderd merken Richmond Interiors, Floorify, Davidi Design en Tenzo.

Germania Colorado Serie | Kleur je leven

(12 artikelen)

Colorado Serie | Kleur je leven

Hoogglans & matte kleuren

De Colorado serie is een kleurrijke en veelzijdige serie meubels. Eigenlijk zegt de naam ‘Colorado’ natuurlijk al genoeg! Met deze serie heb je keuze uit verschillende felle hoogglans en neutrale matte kleuren. Maar ook een warme houtkleur behoort bij de keuzemogelijkheden. De Colorado Serie is dus geschikt voor iedereen die eens lekker gek wil doen met een fel kleurtje in huis of juist voor de liefhebbers van warme, neutrale kleuren. Eigenlijk is deze serie voor iedereen!

Stel je eigen meubels samen

Het samenstellen van je hal meubels is met de Colorado Serie heel gemakkelijk. De serie bestaat uit kapstokpanelen, ladekasten en schoenenkasten met een klepdeur. De romp van de kasten heeft een witte of warme houtkleur. Voor de fronten van de lades en deurtjes heb je de keuze uit verschillende kleuren. Iedere deur of lade kun je een aparte kleur geven. Verder zijn de moderne meubels uit de Colorado Serie voorzien van verschillende extra’s zoals deurdempers en een mooie afwerking in de vorm van een melamine coating.

Colorado Serie kopen bij Furnea

De Colorado Serie van het meubelmerk Germania is zeker een serie waar je trots op kunt zijn. En dat trotse gevoel is voor ons heel erg belangrijk. Daarom is de Colorado Serie een vast onderdeel van onze collectie. De meubels kun je heel gemakkelijk online samenstellen en bestellen. Bovendien heb je recht op 100 dagen bedenktijd. Is de kleur toch iets te fel in je hal of wil je juist een fellere kleur? Dan heb je 100 dagen om dat te beslissen.