Caso Furniture CASØ 230 | alles voor een charmante woonkamer in Industriele stijl

CASØ 230: alles voor een charmante woonkamer in Scandinavische stijl

De CASØ 230 serie van Caso Furniture is een hele leuke serie die je moet ontdekken als je van de Industriele woonstijl houdt met een Scandinavische touch. Maar de prachtige meubels passen door hun warmte tevens perfect bij de landelijke woonstijl. Ben je benieuwd? Ontdek de volledige collectie dan bij Furnea!

Diverse speelse patronen die vreugde brengen in je interieur

In de CASØ 230 serie vind je de mooiste eikenhouten meubels die zorgen voor sfeer en vreugde in je woonkamer. Niet alleen dankzij hun warme uitstraling, maar ook omdat ze versierd zijn met speelse patronen. Niet ieder meubel uit de collectie heeft bovendien hetzelfde patroon.

Zo zijn sommige meubels voorzien van een stijlvol visgraat-patroon, terwijl andere ribbels hebben. Deze patronen passen mooi bij elkaar, maar zorgen toch voor voldoende afwisseling. Met de meubels uit deze collectie is je interieur dus nooit meer saai!

Gemaakt om jarenlang van te genieten

Doordat de meubels allemaal gemaakt zijn van massief eikenhout en metaal hoef jij niets te vrezen. Je kunt er ontzettend lang van genieten! Massief eikenhout is ook stevig en kan dus goed tegen een stootje. En omdat ze voorzien zijn van een laklaagje, heb je veel minder kans op krassen.

Met de juiste producten maak je een meubel uit deze houtsoort tevens in een mum van tijd schoon. Wij raden je de Mat Polish Woodcare Kit aan, omdat je met deze producten ook de levensduur van het meubel verlengt.

Creëer een onevenaarbare sfeer

De mooie CASØ 230 serie bevat een consoletafel, eettafel en opbergkast. Met deze meubels kun jij je hele woonkamer gezellig maken. Doordat al deze meubels perfect bij elkaar passen, creëer je er een warme en bijzondere sfeer. Toch zijn de meubels niet eentonig, omdat ze niet allemaal hetzelfde patroon of dezelfde kleur hebben. Met de lichte en donkerbruine tinten zorg je voor een vleugje speelsheid.

Zorg voor de meest gezellige avonden

Bij de opbergkast uit deze serie heb je de mogelijkheid om verlichting bij te bestellen. Dat heeft niet alleen als voordeel dat je kast er nog unieker uitziet, maar ook dat je de avonden uiterst gezellig maakt. In plaats van de hoofdverlichting aan te laten, kun je de verlichting op de plankjes aanzetten tezamen met een tafellamp. Zo kom je heerlijk tot rust samen met je kids en partner!

Warme Scandinavische meubels kopen bij Furnea

Ben je gek op de CASØ 230 meubels? Dan wil je ze vast graag in huis halen. Bij Furnea zit je daarvoor op de juiste plek! Ook als je nog twijfels hebt, want doordat wij je 100 dagen bedenktijd bieden, kun je de meubels eerst uittesten. Daarnaast staan wij altijd voor je paraat indien je nog vragen hebt. Aarzel ook niet om ons te contacteren als je niet kunt kiezen. Wij helpen je graag!