Retro wonen bij Furnea

Woonstijl Retro

Bij de woonstijl retro denk je onwillekeurig toch vaak aan Marilyn Monroe, aan rock&roll, de kleur zwart, aan chroom en aan houten meubels met opvallende chromen details. Deze stijl staat daarnaast voor neon en ook voor warme kleuren. De retro woonstijl is echter vooral een reis terug in de tijd. Check ons aanbod en je ziet dat we veel rekening hebben gehouden met de grote groep mensen die kiezen voor de retro woonstijl.

Voldoende producten die geschikt zijn voor woonstijl retro

Je kunt als je de woonstijl retro wilt realiseren in je eigen woning, stad en land af gaan op zoek naar unieke en oude meubels. Dan zal het echter de nodige tijd kosten voor je een retro interieur gerealiseerd hebt. Binnen ons assortiment vind je echter ook ruim voldoende producten voor het realiseren van de retro woonstijl.

Functionele, kwalitatief goede retro meubels in overvloed

Je zoekt in het kader van de woonstijl retro vooral functionele meubels die kwalitatief goed zijn en daarbij de typische retro look hebben. Wat betreft retro en kleur hebben we met meubelfabrikant Tenzo een aansprekend merk voor je in huis. De collectie Cobra en Malibu alleen al biedt alles wat een woonstijl retro in de basis moet zijn. Met dus zeker ook hoge bartafels en barkrukken. Want een bijzondere eethoek hoort zeker bij de woonstijl retro, een toch opvallende woonstijl. Tenzo heeft ook die typische dressoirs en ladekasten en daarnaast ook moderne bureaus, een mooie zithoek, gezellige bijzettafeltjes.

Ook hout past perfect in de woonstijl die men retro noemt

Hout kan ook ook binnen de woonstijl retro een rol van betekenis spelen. Ook bij ons, in het bijzonder als je kiest voor producten van Jual Furnishing. Zij weten hout fraai te combineren met glas en metaal. De meubels zijn echter vooral tijdloos en passen daarom in heel veel interieurs. In dat kader heeft dit merk echt veel te bieden in de vorm van tafels, bureaus, nachtkastjes, en ladeblokken en boekenkasten.

Vanuit de basis verder werken aan je retro woonstijl

Typisch retro is ook de wijze waarop je de retro woonstijl af kunt werken. Dit kan dus prima met Marilyn of Elvis aan de wand. Zoals er nog zoveel meer zaken zijn die je doen denken aan vervlogen tijden en die je interieur net dat beetje extra's kunnen geven. Voor veel mensen is de woonstijl retro ook een beetje het zoeken naar schatten, zoeken op markten en zoeken bij kringloopwinkels. Dit gaat zeker op wat betreft de accessoires. Wie dus verstandig is en al snel een retro woonstijl wenst, kiest ervoor om de basis te zoeken binnen ons brede aanbod. De kleine accessoires, de unieke dingen en die ene schat kun je daarnaast in alle rust zoeken in bijvoorbeeld de kringloopwinkels. De basis staat dan al, en van daaruit kun je prima verder bouwen aan je retro woonstijl.

Check onze online shop

Je kunt in onze online shop al zien wat we voor je beschikbaar hebben om tegemoet te komen aan de wens een woonstijl samen te stellen. En dat liegt er niet om. Combineer zelf naar de voor jou perfecte inrichting en creëer binnen de woonstijl retro weer jouw eigen stijl. De producten vind je bij ons. In overvloed zelfs. Je kunt een groot deel van onze collectie overigens ook terugvinden in onze showroom in Schiedam.

Bestel jij je meubels bij Furnea? Dan kun je zeker zijn een uitstekende service. Zo worden de producten gratis verzonden en heb je 100 dagen retourrecht. Ook geven we je standaard 5 jaar garantie over onze meubels en heb je de mogelijkheid om rentevrij gespreid te betalen.