SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Een buffetkast als handig en sfeervol woonkamer meubel

(1 artikelen)

Buffetkasten bij Furnea

Gezelligheid in je keuken en woonkamer

De buffetkast heeft onze harten gestolen en is daardoor niet meer te missen in ons interieur. Maar, waar komt deze kasten soort eigenlijk vandaan? Bij buffet denk je natuurlijk direct aan eten. De buffetkast werd vroeger dan ook vaak als opbergmeubel en verlengstuk van de eettafel gebruikt. Achter de glazen deuren zette men het mooiste servies, in de lades het bestek en het onderste deel van de kast werd gebruikt om spullen zoals borden en linnengoed op te bergen. Het is je waarschijnlijk ook opgevallen dat bij veel buffetkasten de onderkant iets dieper is dan het bovenste deel. Ook dit had een functie. De ruimte werd namelijk gebruikt om eten dan niet meer op tafel paste neer te zetten. Zo had je een lopend buffet.

Welke kleur buffetkast past bij jou?

Tegenwoordig is de buffetkast een echt stijlicoon. We zien dit meubel veel terug in klassieke en landelijke interieurs, maar ook in het moderne interieur misstaat een mooie buffetkast zeker niet. Bij al die verschillende interieurstijlen horen natuurlijk ook verschillende kleuren. Daarom hebben wij een gevarieerde collectie samengesteld. Een zwarte buffetkast, een witte buffetkast, een grijze buffetkast, maar ook een buffetkast hout vind je bij ons online. Je kunt wel zeggen dat wij voor ieder interieur een passende kast hebben. En wil je er een bijpassend dressoir of een vitrinekast bij? Ook dan ben je bij Furnea aan het goede adres.

Een kast van bekende meubelmerken 

Onze collectie is een hele bijzondere en uiteenlopende collectie. Kortom: een collectie waar we trots op zijn. De collectie is gegroeid door mooie samenwerkingen met bekende meubelmerken. We lichten er graag twee voor je uit. Allereerst het meubelmerk Inter Link SAS. Dit merk is een specialist op het gebied van de landelijke buffetkast. De collectie wordt gekenmerkt door het gebruik van hout met een natuurlijke of een white wash afwerking. Daarnaast hebben we het meubelmerk Richmond Interiors. Bij dit merk moet je zijn voor de moderne buffetkast. De collectie wordt gekenmerkt door luxe materialen en chique kleuren. Natuurlijk hebben we samenwerkingen met nog veel meer meubelmerken. Je ontdekt ze hier online.

Buffetkast kopen bij Furnea

Voor een bijzondere, mooie en kwalitatieve buffetkast moet je zeker bij Furnea zijn. We hebben onze collectie buffetkasten stuk voor stuk toegevoegd aan onze webshop. Hierdoor scrol je gemakkelijk door het aanbod heen. Heb je al in je hoofd waar jouw ideale buffetkast aan moet voldoen? Gebruik dan onze filters en filter de collectie op jouw wensen. Ben je eruit? Dan bestel je de buffetkast met een paar muisklikken online. Onze bezorgers brengen hem gratis bij je thuis. Daarna heb je nog 100 dagen bedenktijd waardoor je het meubel op je gemak kunt aanraken, aanvoelen en kunt vergelijken met je andere meubels. Heb je een goed gevoel over je aankoop? Kun je niet wachten om je nieuwe buffetkast met trots aan familie en vrienden te laten zien? Dan heb je de juiste keuze gemaakt. Twijfel je nog? Ook dan helpen wij je natuurlijk graag om te kijken welke buffetkast wel bij je past.