Domino Bankstel: zelf samenstellen

(27 artikelen)

Domino bankstel: zelf samenstellen

Het Domino bankstel is een topper uit het Sits assortiment. Het is niet alleen ultracomfortabel, maar ook ontzettend mooi. Daarom is het de ideale sfeerbrenger voor in je woonkamer. Het is zelfs mogelijk om het aan te passen aan je eisen. Zo weet je dat je een zitbank hebt die voor 100% bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan je creativiteit dus de vrije loop laten gaan. Ontdek er nu meer over!

Stijlvolle eyecatcher gecreëerd door topdesigners

Wat het Domino bankstel zo bijzonder maakt? Het werd ontworpen door topdesigners. Dat betekent dat het niet alleen een blikvanger is, maar dat er ook goed nagedacht werd over het ontwerp. 

De juiste materialen werden dus gebruikt om de zitbank zo duurzaam en comfortabel mogelijk te maken. Om die reden is het een aanwinst voor je interieur. Doordat het een designzitbank is, maakt het je interieur bovendien supertrendy. Wat wil je nog meer? 

Bekijk onze keuzes

Het Domino bankstel bestaat uit modules. Deze kan je aan elkaar plaatsen om zo je ideale zitbank te verkrijgen. Maar als je geen zin hebt om je eigen zitbank zelf samen te stellen, kan je ook kiezen voor de modellen die wij voor jou uitgekozen hebben op basis van gebruiksgemak en populariteit. 

Bekijk zeker de mogelijkheden, want ze zijn de moeite waard. Als de Domino zitbanken uit onze webwinkel toch niets voor jou zijn, is dat ook geen probleem. Je kan dan nog steeds langskomen in onze showroom om het zo helemaal aan te passen aan je voorkeuren. 

Met liefde voor het milieu 

Wist je dat de Sits zitbanken allemaal gemaakt zijn met liefde voor het milieu? Ze zijn namelijk voorzien van een FSC-gecertificeerd massief houten frame. Dat wil zeggen dat het hout voor productie alleen maar afkomstig is uit bossen die duurzaam zijn. Indien je kiest voor de Domino designzitbank, draag je dus ook je steentje bij. Dat is mooi meegenomen!

Ook jij kan eenvoudig je eigen zitbank samenstellen 

Niets is zo fijn als een zitbank die totaal naar je smaak samengesteld is. En jij kan daarvoor zorgen. Het is niet moeilijk. Je dient gewoon je favoriete opties te kiezen. Dit zijn de mogelijkheden: 

Welke zitbank past er het best bij je?

Het eerste wat je dient te doen, is beslissen welke zitbank je wilt. Er zijn namelijk diverse modellen om uit te kiezen en doordat het bestaat uit modules, kan jij bepalen welk model het wordt. Zo is een twee- of driezitsbank een goede optie als je weinig ruimte vrij hebt in je woonkamer. Maar je kan ook kiezen voor een u-zitbank, chaise longue, vierzitsbank of een hoekbank. Voor ieder gezin is er het perfecte model!

Verschillende kleuren en stofjes om uit te kiezen 

Neem ook je tijd om stil te staan bij welke kleur en stof je wilt voor je zitbank. Kijk daarvoor naar de rest van de kleuren en materialen die je gebruikt hebt in je interieur. 

Heel veel soorten poten 

Er zijn heel wat verschillende soorten poten waarvoor je kan kiezen bij deze zitbank op vlak van design. De poten zijn belangrijk, omdat ze zorgen voor een prachtige afwerking. Denk er dus goed over na.

Kom naar onze showroom en ontdek meer opties

Het is een goed idee om langs te komen in onze showroom, want daar heb je heel veel opties om je zitbank aan te passen. Er zijn ook steeds interieurspecialisten aanwezig. Dat is een groot voordeel, want ze kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo ben je zeker van een design zitbank die perfect bij je past!