Cervo Serie | Wit met schuine poten!

(18 artikelen)

Cervo Serie | Wit met hout accenten

Nova Design bestaat sinds 2007 en is niet meer weg te denken in de meubelbranche. Het merk zet zich constant in op het ontwerpen van de mooiste designs van hoge kwaliteit tegen een prijs die voor vrijwel iedereen betaalbaar is. Het denkwerk wordt graag voor je gedaan door series meubels samen te stellen waarbinnen je meubels combineert en qua stijl eenvoudig op elkaar afstemt. Is de inrichting van je hal de volgende klus? Dan is de halmeubelset van de Cervo serie exact wat je zoekt.

Een frisse uitstraling met Scandinavisch design

Het Scandinavisch design staat bekend om haar strakke vormen, frisse uitstraling en dat in combinatie met veel sfeer. Dat is een nauwkeurige omschrijving van wat je van de halmeubelset uit de Cervo serie kunt verwachten. De body van de meubels is gemaakt van MDF-hout. De pootjes en het tussenstuk zijn gemaakt van geolied massief eiken en geven het geheel een robuuste uitstraling. Door het gebruik van massief hout zijn de meubels bijzonder stevig. De lades van de meubels sluiten soepel door de kogelladegeleiders.

Cervo serie kopen bij Furnea

Stel je eigen halmeubelset samen met de meubels uit de Cervo serie samen? Dan bestel je natuurlijk bij Furnea als je wilt genieten van uitstekende service. We raden je aan om de Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner mee te bestellen. Hiermee reinig en bescherm je deze set optimaal. Bij Furnea krijg je bij iedere bestelling standaard 5 jaar garantie en 100 dagen recht op retour.