Nachtkastje zwart

(12 artikelen)

Nachtkastje zwart

Een slaapkamer is pas af als er nachtkastjes naast je bed staan. Dat geldt zowel voor je eigen slaapkamer als voor de kinderkamer. Daar moet altijd een nachtkastje staan met een lampje. Je hebt nachtkastjes in tal van verschillende kleuren. Vaak zijn ze lichter van kleur maar toch heb je ook een nachtkastje zwart, een nachtkastje dat voor extra sfeer zorgt.

Een nachtkastje moet functioneel zijn en er fraai uitzien

We bieden nachtkastjes zwart van gerenommeerde merken als Rocky, Richmond Interiors, Davidi Design, Luxor en ook Sky Style. De enige overeenkomst die ze hebben is de kleur zwart. Voor het overige is elke producent er in geslaagd een heel eigen nachtkastje te maken, die elke slaapkamer de bekende finishing touch geeft. 

Uitstekend te combineren met een bed of andere meubels uit ons aanbod

De uitvoering van Rocky is perfect geschikt voor in elke tienerkamer. Hoofdbestanddeel van dit kastje is meubelspaanplaat. Het materiaal is afgewerkt met een melamine coating, waarbij melamine zorgt voor een extra beschermlaag. Daardoor blijft je nachtkastje lang in de beste conditie.

Rocky heeft een uitvoering van het nachtkastje zwart met een open vak en een metalen lade. Je kunt ook kiezen voor de kwaliteit van Richmond, al heeft die ogenschijnlijk meer weg van een ladenkastje. Hiervoor is massief eikenhout gebruikt en opvallend zijn ook de metalen pootjes van het kastje. Net als voor eigenlijk heel ons aanbod geldt, is ook dit nachtkastje zwart prima te combineren met andere meubels.

Nachtkastje zwart

De melamine coating zorgt voor extra bescherming

Davidi Design is een ander merk dat het nachtkastje in de kleur zwart aanbiedt en opnieuw is sprake van een uniek nachtkastje dat meteen voor precies de juiste ambiance in de slaapkamer zorgt. Dat geldt zeker ook voor de nachtkastjes in de kleur zwart van Luxor. Chique en stijlvol zijn ze zonder twijfel, bovendien bieden ze voldoende opbergruimte en dus functionaliteit.

Bijzonder is dat het nachtkastje bekleed is met geknoopte lederlook stof. Dat geeft het nachtkastje extra uitstraling, Tenslotte, ook Sky Style biedt zwarte nachtkastjes, ook al zeer functioneel en met een melamine coating.

Elke slaapkamer verdient een nachtkastje

Je koopt de nachtkastjes uiteraard idealiter tegelijk met een bed of een boxspring. Want ook die bieden we in werkelijk alle soorten en maten. Ons aanbod is zo groot dat je bij ongeacht welk bed je koopt je altijd een passend nachtkastje vindt die je slaapkamer helemaal af maakt.

Een nachtkastje is gewoon nodig. Hetzij voor het plaatsen van een lamp, hetzij voor je smartphone of andere spullen. Binnenin is steeds ruimte voldoende voor je ondergoed en je sokken. Daarnaast bieden we alleen de mooiste zwarte nachtkastjes. Want je moet er toch elke dag opnieuw tegenaan kijken.

Samenvatting

Doorgaans zijn nachtkastjes licht van kleur. Omdat we ons nou eenmaal graag onderscheiden bieden we je ook alleen de beste en meest fraaie nachtkastjes in de kleur zwart aan. De nachtkastjes koppelen functionaliteit - genoeg opbergruimte- aan een fraaie uitstraling.

Gek genoeg werd daar lang geen rekening mee gehouden, en dat terwijl het nachtkastje toch het eerste is waar je tegenaan kijkt als jij je ogen opent. Al onze nachtkastjes zijn en fraai en bieden ruim voldoende opbergmogelijkheden. Voor kinderen hebben we uiteraard speciale nachtkastjes. Idealiter koop je en een nieuw bed bij ons en zoek je vervolgens nieuwe nachtkastjes uit.