Trendy vazen voor ieder smaak

(5 artikelen)
Davidi Design Tinkel Vaas
269,10
299,-
binnen 2 werkdagen
Bondy Living Faye Vaas
34,95
69,95
binnen 2 werkdagen
Bondy Living Xena Vaas
49,50
99,95
binnen 2 werkdagen
Bondy Living Joy Vaas
23,97
39,95
binnen 2 werkdagen
Davidi Design Tarkin Vaas
134,10
149,-
binnen 2 werkdagen

Bij vazen denk je misschien gelijk aan bloemen. Natuurlijk is het heerlijk om verse bloemen in je huis te zetten. De slogan was niet voor niets jarenlang ‘bloemen houden van mensen’, en veel mensen houden ook van bloemen. Maar de vazen in onze collectie woonaccessoires zijn niet alleen mooi als je er bloemen in zet. Ze zijn ook zonder bloemen een prachtige woondecoratie. Stuk voor stuk mooi om te zien en van trendy design. En daardoor steeds een aanwinst voor ieder interieur, of jouw interieur nou romantisch of stoer is, onze vazen groot of klein passen bij alle stijlen.

Vazen als decoratie in je woning

Je hebt je kamer en je slaapkamer ingericht en bent eigenlijk best tevreden. Maar heb je er wel eens aan gedacht hoe leuk het kan zijn om een designvaas op dat kastje te zetten? Want van alle woonaccessoires zijn vazen decoratie toch wel hele mooie decoraties. Je kunt ze natuurlijk ook combineren met een lantaarn of een kandelaar en een spiegel. Je maakt zo heel gemakkelijk jouw eigen sfeer en zet een ruimte helemaal naar jouw hand. We hebben er in ieder geval voor gezorgd dat je iets hebt om uit te kiezen. Nou ja, onze inkopers dan.

Online je vazen bestellen bij Furnea.nl

Die inkopers hebben een neus voor trends en een neus voor de beste adresjes. Het zijn ook nog eens slimme inkopers die zorgen voor de beste prijzen en grote voorraden wat betreft vazen, opbergdozen en badmatten. Je bestelt de vazen van jouw keuze gemakkelijk en je krijgt ook nog eens korting op al jouw aankopen. Dat is een van de vele voordelen van het shoppen bij Furnea.nl. Jouw vazen worden snel geleverd en met de Track en Trace uit je bevestigingsmail zie je precies wanneer dat is. Zijn ze toch niet naar je zin? Dan krijg je ook nog eens veertien dagen om ze te retourneren. Vazen glas, hout of wit koop je hier online!