De keukenshowroom opent haar deuren | Furnea Keukens

Door Furnea Keukens Content Team
16 Maart 2021

De keukenshowroom opent haar deuren | Furnea

Furnea heeft groots nieuws! Naast onze ruime collectie van meubelen voor in iedere ruimte van je huis, gaan we per 1 april 2021 onze showroom en productgroepen uitbreiden met Furnea Keukens van het Duitse keukenmerk Artego Küchen. Daarnaast vullen we het aanbod in de showroom aan met meubels van Bodahl. Hier koop je op maat gemaakte echt eikenhouten eettafels, stoelen en bartafels van hoge kwaliteit. 

Echt Duitse Top kwaliteit!

Furnea biedt vanaf 1 april 2021 kwaliteitskeukens van het Duitse merk Artego Küchen aan. Duitse keukens staan bekend om hun hoge kwaliteit en betaalbaarheid. Hierdoor wordt het straks heel eenvoudig om een keuken te vinden die qua stijl, comfort, ruimte en vooral ook qua budget, aan je wensen voldoet. En als je dan een nieuwe keuken koopt, is een nieuwe eetkamertafel met bijpassende stoelen of een bartafel met een paar barstoelen en/of counter stoelen voor je eiland van je keuken ook erg leuk. Daarom breiden we ons aanbod uit met nog meer stijl en kwaliteit met de maatwerk meubels van het Deense meubelmerk Bodahl.

Furnea Keukens Artego Kuchen Beton

Het kloppende hart van je huis

Vroeger was de keuken niets meer dan een functionele plaats, tegenwoordig is dat heel anders. De keuken is nu het kloppende hart van je huis, de plaats waar alles gebeurt en dat is een van de redenen waarom we bij Furnea ervoor hebben gekozen ons aanbod per 1 april 2021 uit te breiden met keukens. We leiden allemaal een druk leven. Een leven waarin we soms meer langs elkaar heen leven dan ons lief is. De keuken is dan ook de plaats waar we allemaal zeker een keer per dag samenkomen. Om te eten, de dag door te nemen, een kop thee of koffie te drinken... Of we heten er onze vrienden welkom, drinken een borrel, spelen een spelletje en brengen elkaar op de hoogte van belangrijkste nieuwtjes en de sappigste roddels. Een keuken moet gezellig zijn en passen bij jou en de inrichting van je huis. 

Artego Küchen keukens

Bij Furnea zijn we voor dit geweldige keukenmerk gevallen. Waarom? Vooral omdat er voor ieder budget een mooie keuken van uitstekende kwaliteit samen te stellen is. Artego Küchen is hierdoor een laagdrempelig merk met tijdloze, comfortabele, ergonomische en moderne keukens. Artego is een ijzersterk merk dat constant investeert in innovatie van hun producten en het productieproces. We zijn bij Furnea dan ook enorm blij en trots dat we keukens van dit mooie merk kunnen gaan aanbieden.

Furnea Artego Kuchen Keukens Wit/Eiken

Bodahl voor maatwerk

Bodahl bestaat nu 10 jaar, een vrij jong meubelmerk dus. Toch zie je dat niet terug aan de unieke designs en de stevige kwaliteit van de meubels. Bij Furnea bieden we je alle basisbenodigdheden om lekker te tafelen in je eigen keuken. Denk aan maatwerk eikenhouten eettafels in combinatie met de mooiste eetkamerstoelen van dit merk. Ook bartafels en bijpassende barstoelen koop je van Bodahl bij furnea. Dit merk wordt ook verkocht door Furnea in de nieuwe showroom. De meubels van Bodahl staan bekend om hun vakwerk, rustieke en stoere uitstraling. Meubels van dit Deense merk zijn massief en met de hand gemaakt. De robuuste uitstraling is werkelijk fantastisch en past bij onder andere een industriële inrichting. Wanneer je een open keuken hebt, is de uitstraling van je eettafel en toebehoren nóg belangrijker dan ooit. Spreekt dit je aan? Dan moet je zeker bij ons het aanbod van Bodahl meubels bekijken. Let vooral eens op het massief eikenhout van de tafels in combinatie met een onderstel van ruw ijzer in verschillende vormen. Zet hier een stel eetkamerstoelen van vintage buffel leder van Bodahl bij en het rustieke plaatje is compleet. Er zijn diverse opties als het gaat om de meubels voor in of bij de keuken van Bodahl.

Furnea Bodahl Tafels en Stoelen

Kom naar onze keukenshowroom om een keuken te ontwerpen

Een nieuwe keuken kopen is enorm spannend, maar vooral ook leuk. Er zijn veel functionele zaken en uiterlijkheden waar je voor je een nieuwe keuken koopt, over na wilt denken. Want, welke kleur en vorm moet je keuken hebben? Wil je greeploze kastjes met een moderne uitstraling of liever een landelijke keuken? En hoe zit het met de ergonomie, met andere woorden: hoe zit het met de hoogte van de kastjes? We kunnen ons enorm goed voorstellen dat je geen idee hebt wat je mogelijkheden zijn en waar je moet beginnen. We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom in Schiedam. We zijn op afspraak geopend waardoor we al onze aandacht op jouw wensen en je toekomstige droomkeuken kunnen richten. Je kunt hier diverse mogelijkheden in het echt bewonderen. Hierdoor krijg je een veel beter gevoel bij een kleur of stijl dan wanneer je vanuit een boek een keuze moet maken. Ook bieden we enkele keukenopstellingen in de vorm van voorbeeldkeukens. Handgrepen, kleuren en materialen kun je aan de hand van diverse samples beoordelen en kiezen. Wanneer je een keuze voor een opstelling, stijl, kleur en materiaal hebt gemaakt, zullen we dit uitwerken met onze geavanceerde 3D software. Zo krijg je een volledig en duidelijk beeld van hoe de door jou samengestelde keuken eruit komt te zien. Zo kun je als iets je niet bevalt nog dingen aanpassen. Hierdoor wordt je nieuwe keuken ook echt je droomkeuken.  

Een complete keuken gecombineerd met de beste apparatuur merken kopen met montage 

Wanneer je een nieuwe keuken kopen gaat, wil je direct een complete keuken bestellen. Geen gedoe met de keukenkasten bij de ene partij, handgrepen bij de ander en inbouwapparatuur bij een elektronicazaak. Bij Furnea vinden we het belangrijk dat we je een complete ervaring kunnen bieden. Je koopt bij ons dan ook een complete keuken, inclusief inbouwapparatuur. We bieden inbouwapparatuur van de A-merken Siemens, Zanussi, Inventum en Bosch. Voor de spoelbakken werken we met het merk Franke. Kijk ook eens naar de Quooker kranen. Met Quooker krijg je direct kokend heet water uit de kraan. Ideaal en geen gedoe meer met een waterkoker. We adviseren je graag over de beste inbouwapparaten, kranen en spoelbakken. En zodra je weet wat je wilt, zorgen wij ervoor dat Artego Küchen je keuken met de grootst mogelijke zorg gaat produceren. Als je wilt, kun je de keuken zelf plaatsen. We kunnen ons echter heel goed voorstellen dat je liever de keuken laat plaatsen door een professional. Wij kunnen indien gewenst ervoor zorgen dat een van onze professionals je keuken op zorgvuldige wijze gaat plaatsen.

Furnea Bosch en Siemens Apparatuur

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen