De ultieme home office

Door Furnea
31 December 2018

Hard work pays off

Vele ondernemers dromen van een fijne werkplek thuis. Of je nu net begint aan je grote droom, of al aardig op weg bent. Het is nooit te laat om het ultieme kantoor aan huis in te richten! Ook als je van je werkgever thuis mag werken, dan wil je wel een leuke werkplek creëren voor jezelf.

We hebben de leukste interieurtrends voor je op een rijtje gezet die je terug kan laten komen in je kantoor aan huis. Laat je inspireren door deze kantoor settings!

#Ohsoclassy

Barclay werkkamer bij Furnea

Klassieke invloeden zie je veel terug in 2018, denk aan gecapitonneerde bekleding, donker hout, fluweel en velours, spijlen en marmer. Houd je van een statement? Kies dan voor diepe kleuren zoals paarsblauwtinten, warm donkerrood en donkergroen.

Matching products

Richmond Interiors Barclay bureau - Furnea
Daisy eetkamerstoel van Richmond Interiors bij Furnea
Sasha eetkamerstoel van Richmond Interiors bij Furnea

#Keepitsimple

Vienna laptoptafel van Jual Furnishings van Furnea

Soms is ‘less is more’ ook echt van toepassing! Dit eenvoudige bureau met een moderne retro feel trekt alle aandacht vanwege zijn charme. Met een beetje groen, wat natuurlijk niet kan ontbreken in 2018, zachte materialen en kleuren begin én eindig je ontspannen de dag.

Matching products

M2 Kollektion Loft Bureau Eiken
Jual Furnishings Vienna Bureau
Inter Link SAS Coratini Bureau

#Metaaldraad

Jahnke Moebel Selmer Bureau

Draden wegwerken? Nee! Haal ze juist in huis, maar dan wel in je meubels en accessoires;). Metaaldraad geeft je interieur een stoere uitstraling en wordt vaak gebruikt in een industriële inrichting. Toch kan deze trend ook prima met andere interieurstijlen gecombineerd worden.

Matching products

Sky Style Skandi Salontafel
Jahnke Moebel Selmer Bureau
Bondy Living Douwe Hanglamp

#Donkerenlicht

❤ Ashme bureau bij Furnea!

We hebben de diepe kleuren al genoemd, één van de trendkleuren is (vergrijsd) donkerblauw zoals op deze muur. Zoals je ziet geeft dit een prachtig contrast. De lichte meubels zorgen voor een fris uiterlijk en de diepe kleur zorgt voor een stoer randje.

Matching products

Ragaba Ashme Opbergkast
Ragaba Ashme Bureau
Ragaba Ashme Ladder Kast