Design dressboy

Door Furnea
24 Januari 2019

De eerste indruk is erg belangrijk. Door de eerste indruk krijgen mensen een beeld van je wat bepalend is voor de manier waarop je behandeld wordt. Natuurlijk wil je een goede eerste indruk achterlaten en wil je goed voor de dag komen. Je kleding is daarbij een doorslaggevende factor. We denken er niet altijd bij na, maar je kleding is meestal een weerspiegeling van je persoonlijkheid en je humeur. Je moet er daarom altijd verzorgd uitzien, ook al heb je je dag niet. Belangrijk daarbij is dat je kleding goed gecombineerd is en dat er natuurlijk geen kreukels en vouwen in zitten. Een design dressboy helpt jou om de juiste keuze te maken qua kledingstijl en verzekerd jou dat je kleding nooit verkreukeld is. Bij Furnea vind je allerlei dressboys in verschillende stijlen en afmetingen.

Dressboy als teken van luxe

Vroeger werden dressboys alleen gebruikt in luxe hotels. Bezoekers konden dan heel eenvoudig en netjes hun colbert, pantalon of stropdas ophangen en de volgende dag weer zonder kreukels aantrekken. Vooral rijke zakenlui maakte gebruik van deze mogelijkheid. Tegenwoordig is een design dressboy voor iedereen toegankelijk. Ook bij jou in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor is een design dressboy onmisbaar. Zo kun je je kleding altijd netjes ophangen en weer eenvoudig zonder kreukels aantrekken. Een design dressboy voorkomt ook een hoop rommel. Denk maar aan die ene stoel die in je slaapkamer staat waar je altijd je kleding op neer gooit. Of de kapstok in je kantoor waar al zoveel jassen hangen dat je nooit netjes je jas of colbert op kunt hangen. Een design dressboy is hierbij de oplossing en staat bovendien door het stijlvolle ontwerp ook mooi in je interieur.

Een dressboy passend bij je interieur

Omdat een design dressboy onderdeel van je interieur is moet deze wel passend zijn. Bij Furnea vind je mooie dressboys in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor de Dressboy Sandy met houten accenten voor een karakteristieke uitstraling. Deze design dressboy kun je prima combineren met je klassieke of een landelijke stijl. De Dressboy Kitty heeft daarentegen een hele strakke en moderne uitstraling. Heb je niet zoveel plek? Dan kies je voor de compacte design Dressboy Titus. Een dressboy is natuurlijk een persoonlijk item. Bij Furnea kun je de design dressboy uitzoeken die perfect bij je past!

Elegantie ten top

Een dressboy is niet alleen functioneel maar ook heel stijlvol. De Dressboy Cosmo straalt namelijk van elegantie en maakt jouw interieur compleet. Zo kun je hem gebruiken in je slaapkamer om je kleding klaar te leggen voor de volgende dag, in je kantoor om je colbert op te hangen als je aan het werk bent of in je woonkamer. Bovendien kun je een dressboy die uitgevoerd is in RVS ook prima in de badkamer gebruiken om je kleding op te hangen voordat ze in de was gaan. De design Dressboy Gil is hier een mooi voorbeeld van. Deze dressboy is tevens uitgevoerd met een glazen voetsteun waardoor hij zich onderscheidt van de standaard dressboys. Een design dressboy is ook leuk om cadeau te geven. Maak je vrienden, familie, kennissen of collega's blij met een design dressboy en zorg ervoor dat ze altijd stijlvol de deur uit gaan.