Eethoek Donau en Tirol

Door Furnea
6 November 2013

Jij wilt graag een moderne eethoek van hout? Op Furnea vind je de mooiste eethoeken tegen een gunstige prijs. Deze banken en tafels zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout uit Duitsland in een Tiroler woonstijl. Ga meteen naar Furnea om de actuele collectie meubels te bekijken.

Grenen Eethoek Donau en Tirol

Onze eethoek sets Donau en Tirol zijn een populaire eetsets, die bestaat uit een hoekbank met bijpassende eettafel en twee houten stoelen. Deze set past precies in een hoek van je eetkamer of keuken. Het lichte hout van de eetcombinatie is honderd procent hoogwaardig grenen. Je kunt hier nog extra meubels bij bestellen, zoals een extra eettafelstoel of een kast. De eethoeken Donau en Tirol zijn allemaal in de dezelfde woonstijl uit Tirol uitgevoerd. Je kunt kiezen voor een lichtgrenen houtkleur of een whitewash kleur. Deze wit gelakte eetset van hout past in elke woonkamer. De eethoeken in Oostenrijkse stijl brengen een gezellige sfeer. Een maaltijd aan deze eetset is een genoeglijke bezigheid.

Inter Link SAS Donau Eethoek Set
Inter Link SAS Tirol Eethoek Set

De materialen

Deze Tirolse eethoek is gemaakt van kwalitatief hout uit Duitsland met het IFM Design keurmerk. Dit hout is van het bekende merk Inter Link SAS. In de naturel kleur grenen zijn ook andere meubels te bestellen. Je kunt je hele huis dezelfde Tiroolse woonstijl geven. Deze grenen of white wash meubels voor de woonkamer, de eetkamer, de slaapkamer en de keuken koop je voordelig in onze webwinkel Furnea.

Het ontwerp van de Eethoek

Er is goed nagedacht over het ontwerp van de Eethoek Donau en Tirol. Onder de zitbanken is praktische bergruimte en boven de zitbanken is een plank waar een decoratieve vaas of een schaal met fruit neergezet kan worden. De randen van deze houten eethoekset zijn mooi afgewerkt. Het ontwerp is met reden compact gehouden. Zo kun je intiem eten en past de eethoekset ook in een wat kleinere woning of kamer. De Tiroolse elementen uit Oostenrijk in het design en de perfecte afwerking zijn schitterend.

Bevalt je de woonstijl van deze eethoek sets Donau en Tirol en houd je van deze grenen meubels van Inter Link SAS? Houdt dan zeker ook onze acties en website in de gaten!