Groener Winkelen met Onze Milieuvriendelijke Actie

Door Kevin van Leeuwen
11 September 2023

Duurzaam Shoppen: Haal Je Bestelling Zelf Op en Verdien Cashback!

In de huidige tijd is het meer dan ooit belangrijk om bewust te zijn van onze impact op het milieu. Elk klein gebaar kan een verschil maken, en als bedrijf willen we dit ook stimuleren. Daarom zijn wij bijzonder enthousiast om onze nieuwste milieuvriendelijke actie te introduceren die niet alleen goed is voor onze planeet, maar ook voordelen biedt aan onze gewaardeerde klanten.

Hoe Werkt Het?

Het is simpel. Wanneer je een bestelling plaatst in onze online shop, heb je nu de optie om je bestelling zelf op te halen bij ons magazijn. En het mooie hiervan? Je wordt beloond voor deze milieuvriendelijke keuze! Kies je ervoor om je bestelling op te halen, dan storten wij 10% extra als cashback van het orderbedrag terug op jouw rekening. Zo dragen we samen bij aan een groenere wereld.

Waarom Deze Actie?

Misschien vraag je je af, waarom we dit doen? Door ervoor te kiezen je bestelling zelf op te halen, help je ons om verzendkosten en verpakkingsmaterialen te besparen. Bovendien besparen we tijd doordat de order niet verwerkt hoeft te worden in het magazijn. Deze besparingen willen we direct doorgeven aan onze klanten als blijk van waardering.

Voordelen voor het Milieu

Verzendingen hebben een grote impact op het milieu. Van de verpakkingsmaterialen die vaak worden weggegooid tot de CO2-uitstoot van transportmiddelen. Door je bestelling zelf op te halen, verminder je de vraag naar deze verzendresources en help je de CO2-uitstoot te verminderen.

Hoe Kan Je Deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig:

  1. Plaats je gewenste items in het winkelwagentje.
  2. Ga door naar het bestelproces.
  3. Kies tijdens het bestelproces bij verzending voor de optie om je order zelf op te halen in het magazijn.
  4. Rond je bestelling af zoals normaal.

Zodra je bestelling klaar is om opgehaald te worden, sturen we je een bericht. En vergeet niet: als je ervoor kiest om je bestelling op te halen, storten wij binnen vijf werkdagen 10% van het orderbedrag als cashback op je rekening nadat je order opgehaald!

Conclusie

Wij geloven in het belonen van positief gedrag en willen samen met onze klanten werken aan een duurzamere toekomst. Deze actie is een kleine stap in die richting. We nodigen je uit om met ons mee te doen en te profiteren van deze geweldige cashback-actie, terwijl we samen onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen