Italiaans design TV meubel Modena in hoogglans wit

Door Furnea
11 December 2018

Opzoek naar een mooi strak design TV meubel?Furnea heeft het ultieme design TV meubel voor jou in haar assortiment!

Het Modena TV meubel is van echt Italiaans design. Het lage TV meubel is in prachtig hoogglans wit, strakke vormen en afgewerkt met subtiele zilveren poten. Het design is ook functioneel doordat het opberg ruimtes bevat die afgesloten worden door openslaande deur(en), waarin je je benodigde spullen netjes in kan opbergen. Het Modena design TV meubel wordt geleverd in 2 formaten: small en large.

Modena design TV meubel - small

Benvenuto Design Modena TV meubel Small

Niet iedereen heeft de luxe of voorkeur voor een groot en breed design TV meubel, daarom bestaat dit design in 3 formaten. Dit is de uitvoering in small en heeft de volgende afmetingen: 128x44,5x31 cm. De small uitvoering bevat 1 klepdeurtje waarin je perfect spullen kan opbergen en 1 open opberg vak met een glazen plankje erin waarop je bijvoorbeeld je DVD speler of multimedia apparatuur kan plaatsen. Het is een laag TV meubel zodat je je TV op juiste hoogte erboven kan ophangen of een andere mogelijkheid is uiteraard neerzetten. De optie is aan jou.

Solar design TV meubel-big

Mocht je een zeer ruime woonkamer hebben, dan is het formaat big ideaal!De afmetingen hiervan zijn: 210x44,5x31 cm, bevat 2 opbergruimtes met klepdeuren en 1 open vak met glazenplankje. Voor bijvoorbeeld een groot gezin waarbij je naast je entertainment media set ook nog een xbox en/of playstation en spelletjes bezit het summum van een design TV meubel. Want met dit formaat heb je zoveel opbergruimte waarin je alles perfect kwijt kunt achter de gesloten klepdeuren.

Modena TV meubel, puur Italiaans design in hoogglans wit

Bij uitstek dus hetultieme design TV meubel, in 2 maten uitvoerig. Italiaans design TV meubel in hoogglans wit zodat je het helemaal naar jouw stijl en smaak kan combineren in elk modern en stijlvol interieur. Geweldig passend in een strak minimalistisch zwart/wit interieur maar ook prima te combineren met kleur binnen een warmer interieur. Helemaal te stijlen naar jouw smaak en behoefte.

Furnea, voorziet in al jouw wensen! Kom bij ons langs in de showroomof shop op je eigen gemak online.