Luxueuze kaptafel

Door Furnea
12 Juni 2014

Wij vrouwen hebben allemaal wel een plekje in huis waar we ons klaarmaken voor een nieuwe dag of een gezellige avond. Lekker poederen, nagels lakken, haren stijlen of juist met de krultang aan de slag gaan. De meeste vrouwen kunnen uren lang bezig zijn met hun uiterlijk om vervolgens vol zelfvertrouwen op stap te gaan. Het is daarom ook geen wonder dat iedere vrouw droomt van een eigen plek waar jij de baas bent. Een eigen plek waar je netjes al je spullen op kunt bergen zonder dat het in de weg staat. Een eigen plek waar je ongestoord kunt tutten totdat je tevreden bent. Een eigen plek waar je je veilig voelt. Een praktische kaptafel voldoet aan al deze eisen. Bij Furnea vind je stijlvolle kaptafels in verschillende soorten en maten die jouw dromen uit laten komen.

Efficiëntie ten top

Met de kaptafels van Furnea kun je niet alleen jezelf klaarmaken voor een nieuwe dag maar creëer je ook een rustige en opgeruimde plek. Een kaptafel is voorzien van verschillende lades die je goed kunt gebruiken om je poederkwasten, nagellak potjes en mascara in op te ruimen. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken en kun je alles op één plek opbergen. Bovendien is je slaapkamer ook een stuk netter en opgeruimder als je kleine dingen zoals je make-up wegwerkt in lades of kasten. Naast de praktische lades zijn de kaptafels van Furnea ook voorzien van een grote spiegel. Afhankelijk van het model staat deze spiegel op de kaptafel of kun je hem ophangen aan de muur. De spiegel is natuurlijk het belangrijkste item aan je kaptafel. Hierin kun je jezelf immers bekijken en het eindresultaat van al het werk goedkeuren. De kaptafels uit het assortiment Furnea worden ook geleverd met een bijpassende stoel of krukje. Hierdoor krijgt je design kaptafel een complete uitstraling waardoor hij straalt in je slaapkamer. Op het krukje of stoeltje kun je comfortabel zitten terwijl je jezelf opmaakt en je haren in model brengt. Zo is een kaptafel jouw rechterhand als het gaat om je uiterlijke verzorging en de inrichting van je slaapkamer.

Glitter & Glamour

Een stijlvolle kaptafel staat gelijk aan een hoog gehalte glitter & glamour. Je moet er immers altijd verzorgd uitzien voordat je de deur uitgaat. Met een kaptafel kun jij in alle rust je haren doen of lekker tutten. De bijpassende spiegel wordt je grootste vriend tijdens het opmaken. En het krukje steunt jou tijdens de fijnste uurtjes van de dag. Kortom; een stijlvolle kaptafel laat je vrouwenhart sneller kloppen. Furnea heeft kaptafels in het assortiment opgenomen die je leven een stukje leuker en gemakkelijker maken.

De inrichting van je slaapkamer

Naast de glitter en glamour brengt een stijlvolle kaptafel ook meer sfeer in je slaapkamer. Bij Furnea vind je de kaptafel die perfect matcht met je interieur. Zo past de hoogglans witte Kaptafel Fino prima bij een modern interieur met strakke lijnen. De sierlijke Kaptafel Rural heeft juist weer romantische accenten die de inrichting van je landelijke slaapkamer compleet maakt. Met een stijlvolle kaptafel creëer je meer gezelligheid en praktische opbergruimte in je slaapkamer. Naast een kaptafel kun je bij Furnea ook terecht voor een stijlvolle draaideurkast of schuifdeurkast. Richt je slaapkamer compleet in met design meubels in dezelfde stijl. Hierdoor creëer je rust en eenheid waardoor je slaapkamer een vertrouwelijk plek wordt. Ga daarom snel naar Furnea en bestel jouw stijlvolle kaptafel eenvoudig online!