Mat witte meubels met houten accenten

Door Furnea
19 December 2014

Modern wit gecombineerd met warm hout. De Oslo meubels zijn helemaal van deze tijd! Een uniek woonprogramma met een stijlvol design en vele praktische functies. De Oslo meubels zijn ontworpen en geproduceerd door het Duitse merk Germania. Dit merk staat voor kwaliteit, veiligheid en een lange levensduur. De Oslo meubelserie is dan ook de moeite van het bekijken waard. Deze duurzame meubels fleuren je interieur helemaal op en zijn, dankzij een neutrale afwerking, gemakkelijk te combineren met woonaccessoires, vloerkleden en lampen.

De Oslo meubels hebben een uniek en Scandinavisch ontwerp. De meubels zijn allemaal uitgevoerd in mat wit gecombineerd met sanremo eiken pootjes, handgrepen en bovenbladen. Als groot voordeel aan deze serie meubels is dat de lades en deuren uitgerust zijn met een speciaal soft-close systeem. Dit systeem zorgt voor een hoge dosis gebruiksgemak en een langere levensduur van je meubels. Daarnaast hebben alle meubels uit de Oslo serie ook speciale ABS kanten die de meubels extra beschermen.

Oslo woonkamer meubels

De Oslo woonkamer meubels stralen één en al gezelligheid uit. Ronde vormen, hout en speelse ontwerpen; met deze woonkamer meubels is je inrichting compleet. De Oslo Salontafel is wel de eyecatcher van deze serie. Het model is praktisch maar ook zeer zeker een blikvanger. De Oslo Vitrinekast en de Oslo Vitrinekast Laag zijn uitgerust met veiligheidsglas. Als extra toevoeging kun je deze kasten ook bestellen met sfeervolle LED verlichting. Met de Oslo woonkamerset richt je je woonkamer volledig en stijlvol in!

Oslo werkkamer meubels

Geen zin om aan het werk te gaan? Met de Oslo werkkamer meubels krijg je je zin weer helemaal terug! De serie bestaat uit een zeer functioneel hoekbureau, boekenkasten en kantoorkasten. Ook bij de Oslo werkkamer meubels staat functionaliteit en design weer voorop. Genoeg ruimte dus om als je dossiermappen, papieren en overige administratie op te bergen. Het Oslo hoekbureau heeft tevens nog een aantal lades voor als je bureauaccessoires. Met deze meubels ga je zeker weer met plezier aan het werk.

Oslo hal meubels

Als laatste heeft de Oslo serie ook een gaderobe programma. Dit programma bestaat uit diverse hal meubels met genoeg opbergruimte. Zo blijft je gang netjes en kun je iedereen met een warm welkom verwelkomen. Wat bij dit programma opvalt, is de Oslo Schoenenkast. Dit hal meubel heeft niet allen ruimte voor vijftien paar schoenen, maar ook voor een aantal paar laarzen. Slim voor de vrouwen in huis! Als kers op taart is daar de Oslo Spiegel, een grote spiegel in dezelfde mat witte kleuren als de rest van de hal meubels.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen