Nieuwe interieur trend: sonoma eiken meubels

Door Furnea
11 April 2013

Puur natuur is de nieuwe interieur trend voor dit najaar en winter. Eiken meubels spelen daarbij een grote rol in vanwege de warme en natuurlijke uitstraling. Sonoma eik is dé kleurtrend in meubels die wij ook te vaak konden spotten op de M.O.W. beurs in Duitsland. De eenvoud en zachtheid van sonoma eik combineer je dan met velle kleuren zoals geel, rood, lila en kobaltblauw om een speels interieur in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een design vloerkleed, moderne kussens en accessoires in dezelfde kleur. Maar ook de pastelkleuren zoals mint groen en oud roze zijn nog steeds in en vormen een mooi combinatie met sonoma eiken meubels.

Combinatie van materialen

Met meubels in sonoma eik als basiskleur dat gecombineerd wordt met RVS en glazen elementen haal je een luxe, moderne woonstijl in huis. Denk aan een strak TV meubel in sonoma eiken gecombineerd met een stijlvolle RVS frame.

De zuiverheid en elegantie van wit past perfect met de natuurlijke sonoma eiken fronten. Dankzij de twee basis kleuren is deze mooie combinatie geschikt voor elk interieur, zowel in moderne inrichtingen als in landelijke en klassieke.

Eiken meubels brengen gezelligheid

Eiken meubels brengen tevens een gezellige sfeer in de ruimte. Vooral tijdens de aankomende winter maanden stralen sonoma eiken meubels nog meer gezelligheid uit in vergelijking met de hoogglans meubels. In onze online shop zul je ook steeds meer sonoma eiken meubels tegenkomen.