De leukste Scandinavische designmeubels van dit moment!

Door Furnea
14 Augustus 2013

De Scandinavische interieurstijl is de laatste jaren steeds verder doorgegroeid in Nederland. Steeds meer Nederlandse huishouden kiezen voor de mooie stijl, waarin wit gecombineerd wordt met prachtige natuurlijke kleuren. Deze stijl is, zoals de naam al zegt, overgewaaid uit Scandinavië. Hier is een groot aantal huishoudens op basis van deze stijl ingericht, en dat resulteert in mooie interieurs.

Wit zorgt voor een prachtig resultaat in combinatie met een brede lichtval. Als er veel zonlicht in jouw woon-, slaap- of eetkamer valt dan zorgt deze stijl voor een mooie uitstraling. Maar welke meubels passen nu bij een interieurstijl als deze? In dit artikel lees jij alles over de leukste Scandinavische designmeubels van dit moment!

Innovation Splitback Slaapbank

Een slaapbank is een handig meubel voor in de woonkamer, en kan ook handig zijn in de slaapkamer. Met deze Innovation Splitback slaapbank transformeer je iedere ruimte in een rustige ruimte waar jij op ieder moment achterover kunt liggen en even kunt slapen.

Het design van deze slaapbank is helemaal gericht op rust. Het dikke matras zorgt voor maximaal comfort, waardoor je altijd lekker kunt slapen of gewoon lekker liggend naar de televisie kunt kijken. Als jij Scandinavische designmeubels aan jouw woonkamer wilt toevoegen dan is de Innovation Splitback slaapbank een goede basis!

Germania Oslo Hal Combinatie

Heb jij grote ramen rondom jouw hal? Dan creëer je in een handomdraai een prachtige uitstraling met de Germania Oslo hal combinatie. Deze samenstelling van mooie witte kastjes en houttinten zorgt direct voor een Scandinavisch interieur.

De Scandinavische designmeubels staan vooral bekend om hun natuurlijke uitstraling, en dat zie je goed terug in dit meubel. Daarbij biedt dit halmeubel opbergruimte voor schoenen, jassen en tassen. Zo heb je altijd alles bij de hand voordat jij de deur uitgaat.

M2 Kollektion Niko Salontafel

Je ziet de natuurlijke stijl van de Scandinavische designmeubels ook goed terug in deze salontafels. De M2 Kollektion Niko salontafels passen perfect binnen een wit interieur. Je kunt deze goed combineren met een mooi vloerkleed. Salontafels staan centraal binnen de zitruimte van de woonkamer, en met deze salontafels creëer je direct een unieke uitstraling.

Obsession Copacabana Vloerkleed

Donkere kleuren passen goed binnen een woon- of slaapkamer met wit als kernkleur. Het biedt een prachtig contrast en maakt de ruimte helemaal af. Het Obession Copacabana vloerkleed is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor jij dit gemakkelijk op de beschikbare ruimte kunt afstemmen.

Tip: Vergeet geen antislipmat bij jouw vloerkleed te bestellen!

Livlight Inez Hanglamp Grijs Small

Deze hanglamp heeft een unieke uitstraling en zorgt voor mooie verlichting tijdens de donkere avonden. Door de beperkte zonnige dagen die onze Noorderburen hebben, is verlichting een belangrijk onderdeel van iedere kamer. En daar hoort natuurlijk een mooi design bij!

De Livlight Inez hanglamp is een van de meest unieke Scandinavische designmeubels van dit moment! De hanglamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat jij deze helemaal kunt aansluiten op de andere meubels in jouw interieur.

Een assortiment vol Scandinavische designmeubels!

Bij Furnea vind je een groot aantal prachtige Scandinavische designmeubels. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om jouw woonruimtes om te toveren naar de prachtige Scandinavische interieurstijl! Bekijk direct ons assortiment en bestel deze online!

Wil je meer leuke inspiratie voor de Scandinavische designmeubels? Bekijk dan ook ons Pinterest-board met mooie foto’s!