Schoenenkast Sara en Amore

Door Furnea
22 Januari 2016

Heb jij een echte schoenentic? Dan puilt je huis misschien wel uit van alles wat je in de loop van de jaren gekocht hebt. Elk paar schoenen heb je met liefde uitgezocht. Je kunt er maar moeilijk afstand van doen. En waarom zou je dat ook doen? Want bij elke outfit past wel weer een ander paar. Toch ben je misschien niet altijd even blij met je schoenenverzameling. Als je veel schoenen hebt, kan het er al snel rommelig uit gaan zien. Om dit probleem op te lossen zijn er handige schoenenkasten te koop bij Furnea. Je hoeft niet meer te zoeken naar waar je schoenen ergens zijn gebleven. Zelfs al heb je haast, je hebt je favoriete paar altijd snel bij de hand.

De mooiste modellen van Furnea

Een goede schoenenkast is bovenal praktisch en heeft voldoende ruimte. Het Duitse merk Germania en Nova design combineert de praktische elementen met een stijlvolle uitstraling. Want, het moet natuurlijk een mooi en passend meubel in de slaapkamer of in de hal zijn. Ben je op zoek naar een strak vormgegeven design schoenenkast? Dan is de Schoenenkast Yara perfect voor jou. Het meubel is zeer functioneel. Door de slimme indeling kun je er veel meer schoenen en pumps in kwijt dan je op het eerste oog zou verwachten. Je kunt de schoenenkast vullen met maar liefst dertig paar schoenen. En dat allemaal in een overzichtelijke en nette indeling. Ook in design Schoenenkast Sara komen vormgeving en gebruiksgemak samen. Het is mogelijk om de verschillende planken te verstellen. Zo heb je niet alleen genoeg ruimte voor jouw schoenen, zelfs hoge laarzen zijn voor deze schoenenkast geen uitdaging.

Het gemak van de schoenenkasten Sara en Yara

Germania Rostock Schoenenkast
Germania Sara Schoenenkast

Met een design schoenenkast heb je met een enkele blik een overzicht van alle schoenen die je hebt. Over de vraag welke schoenen je bij dat leuke jurkje of de simpele spijkerbroek gaat dragen, hoef je niet lang na te denken. Alle mogelijkheden zie je meteen staan. Maar dat is niet alles. De schoenenkasten Sara en Rostock zijn ook nog eens een strak en modern meubel in je huis. Een praktische kast voor je schoenen is de droom van iedere opgeruimde vrouw of man. Hou jij van een opgeruimd huis? Schaf dan één van de stijlvolle, maar praktische schoenenkasten van Germania aan bij Furnea.