Wat is polypropyleen

Door Furnea
1 Februari 2013

Polypropyleen is tegenwoordig een van de meest gebruikte vezels in vloerkleden. Dat is niet zo gek, want dit materiaal heeft vele goede eigenschappen. Zo is polypropyleen bijzonder slijtvast, neemt het nauwelijks vocht op, behoudt het zijn kleur en is het niet of nauwelijks statisch. Het maakt een polypropyleen vloerkleed tot een uitstekende en voordelige keuze. Overtuig je van het brede en veelzijdige aanbod aan polypropeen vloerkleden bij Trendymeubels.nl en kies voor een duurzaam tapijt van polypropyleen.

Ideaal tapijt in ruimten waar veel wordt gelopen

Er bestaan vele soorten vloerkleden. Een tapijt met polypropyleenvezels is gemaakt van gesmolten kunststof granulaatkorrels. Deze vloerkleden zijn in vergelijking met acryl en wol iets minder zacht, maar desondanks zeer comfortabel. Een polypropyleen vloerkleed is ideaal in ruimtes waar veel wordt gelopen, zoals de gang, overloop, woon- of werkkamer en de keuken. Dit type tapijt kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is vlekbestendig en kleurvast, aangezien de kleur al in het productieproces wordt aangemaakt.

Polypropeen vloerkleden zijn gemakkelijk schoon te maken

Een polypropyleen tapijt is gemakkelijk schoon te maken. Met een stofzuiger verwijder je snel alle stof, haren en vuil. De frequentie van stofzuigen is afhankelijk van hoeveel personen er in huis wonen en of hoeveel huisdieren je hebt. Als je kleine kinderen hebt en er per ongeluk vlekken in het tapijt komen, zijn deze eenvoudig te reinigen met een natte doek of een mild schoonmaakmiddel. Voordeel van polypropyleen is ook dat het bacterie werend is. Dit type tapijt is beter voor mensen met een allergie dan gladde en harde vloerbedekkingen. Tapijt houdt fijnstof vast en huisstofmijt groeit niet op tapijt. Met goed stofzuigen houd je je ruimten bacterie- en huismijtvrij.

Een duurzaam tapijt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een polypropyleen tapijt heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en gaat ondanks intensief gebruik lang mee. Je vindt een mooie en ruime collectie polypropeen vloerkleden bij Furnea. Kijk eens rustig rond bij ons online aanbod en kies je favoriete tapijt uit.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen