Wat zijn écht goede kledingkasten?

Door Juulr content team
26 Oktober 2020

Wat zijn écht goede kledingkasten?

Goede kledingkasten zijn kasten waarin je al je kleding kwijt kunt en zijn kasten die optimaal gebruik maken van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Zeker als je wat kleiner woont, zul je zuinig met de ruimte om moeten gaan. Een goede kledingkast biedt voldoende plaats om kleding op te hangen en om kleding neer te leggen. In ons royale aanbod vind je kasten van allerlei soorten en maten, met verschillende deuren en ook kledingkasten speciaal voor kinderen. En daar zit zeker ook die kast bij die bij jou en je andere meubels past. 

Hoek kledingkasten in heel veel verschillende uitvoeringen

De kledingkast staat vaak in de slaapkamer. En omdat niet iedereen over een royale slaapkamer beschikt, is het soms wat schipperen. Echter niet als je voor een hoek kledingkast kiest. Dan namelijk maak je wel gebruik van alle beschikbare ruimte. Bovendien gebruik je een hoek vaak toch niet, hooguit om er een stoel neer te zetten. Je hebt hoek kledingkasten in verschillende uitvoeringen. Onze hoek kledingkasten hebben in elk geval altijd uitstraling en zijn sfeerbepalend. Een hoek kledingkast van Furnea heeft altijd een draaideur. Zoals je van ons gewend bent, hebben we een zeer breed assortiment. Dus ook als het gaat om kledingkasten. Zo vind je altijd de kast die perfect op al je wensen aansluit. Mooi voorbeeld van de hoek kledingkast zijn wel die van het Zwitsers merk Jutzler. Jutzler levert design kledingkasten van de beste kwaliteit en vooral ook heel erg functionele kledingkasten. 

Jutzler Roderick Hoek Kledingkast

Een kast met schuifdeur (en spiegel) bespaart je extra veel ruimte

Uiteraard kun je bij ons ook kiezen voor een kledingkast met schuifdeuren. Ook deze deuren werken nadrukkelijk ruimtebesparend. De kasten bieden toch al erg veel ruimte om al je kleding netjes in op te bergen. De deuren van de kast schuiven over een rails langs de kast. Op die manier hoef je geen rekening te houden met de ruimte. Je hoeft immers geen ruimte meer vrij te houden voor de openslaande deuren. Het maakt deze kledingkasten met schuifdeuren ideaal voor de kleinere kamer. Het moet wel gezegd worden dat deze schuifdeuren niet helemaal open kunnen. Neemt niet weg dat alle kleding prima te bereiken is en dit eigenlijk geen beletsel vormt. De kledingkast met een schuifdeur wordt vaak uitgevoerd met een spiegel. En dat is natuurlijk ook al erg praktisch, het bespaart je weer de bevestiging van een spiegel aan de muur. Met een spiegel hebben kasten vaak een strakke en moderne uitstraling. In ons aanbod heb je deze kasten in alle soorten en maten. We bieden ze van verschillende materialen; van eiken tot kasten in hoogglans wit. 

Jutzler Verde Schuifdeurkast

Kies je voor een kinderkledingkast met een bepaald thema of een tijdloze kast?

Natuurlijk verdient de kamer van je zoon of dochter een eigen kledingkast. Een kast die past bij de rest van de kinderkamer vooral. In eerste instantie moet het dus een leuke kast zijn met een vriendelijke uitstraling. Wij bieden volop kinderkledingkasten die als het ware met de kinderen meegroeien. Aanvankelijk bieden ze plaats aan schattige rompertjes en de allerkleinste kleding, als ze wat groter zijn pakken ze zelf hun broek en trui uit de kast. En dat dus uit dezelfde kast. De soorten en maten kinderkleding kasten die we hebben zijn talrijk. Leuk is ook een kinderkledingkast in een bepaald thema, een thema dat aansluit uiteraard bij de rest van de kamer. Veel voorkomende thema’s wat betreft de kinderkledingkast zijn figuren uit tekenfilms terwijl de meisjes vaak helemaal weg zijn van een prinsessenkast. Aan de andere kant heb je ook uitstekende en fraaie tijdloze kasten, die prima te combineren zijn met bijvoorbeeld het bed en het kleine bureautje in de kinderkamer. Bekende merken wat betreft de kinderkledingkasten zijn wel Rocky en Inter Link SAS. Rocky staat bekend om de meer speelse modellen. Inter Link SAS staat voor een kwalitatief goede en degelijke kledingkast die wel tegen een stootje kan. 

Rocky Irony Kinderkledingkast

Je vind onze kasten allemaal in de online shop

Het mooie is wel dat je al deze perfecte kledingkasten gewoon in de online shop vindt. Je hoeft er dus niet op uit, maar bestel je kledingkasten gewoon vanuit de luie stoel. Nog een voordeel is dat je de kasten bij ons koopt tegen zeer scherpe prijzen. En zo zie je maar dat kwaliteit lang niet altijd duur hoeft te zijn. En als je dan toch naar de perfecte kledingkast zoekt, check dan ook meteen al onze andere meubels die we je in de online shop aanbieden. 

Kasten die tegen een stootje kunnen

Bij ons bestel je altijd snel. Bovendien is de bezorging gratis, zoals dat ook geldt voor een eventuele retour. Wat dat betreft loop je dus nooit enig risico als je een kast bij ons koopt. Wat wij bieden op het gebied van kasten mag er zijn. Bij ons koop je een bijzondere kast, een kast die voor sfeer in de kamer zorgt. Al onze kasten zijn sterk geconstrueerd en kunnen tegen een stootje. Ze zijn bovendien functioneel en aantrekkelijk. Als je zoekt naar een kledingkast, dan ben je bij ons op het juiste adres, zo staan we ook nadrukkelijk voor vrolijke en zeer toegankelijke meubels.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen