Reserveer je meubels

Meubels reserveren? Dat kan bij Furnea!

Om jou een nog betere service te bieden, maakt Furnea het je vanaf heden mogelijk om je meubels en accessoires uit je order te reserveren. Dit heeft heel wat voordelen. Zo kun je je bestelde artikelen thuis laten leveren wanneer het jou uitkomt. Daarnaast bespaar je veel geld. Kortom, een nieuwe extra die je moet ontdekken!

Laat je meubels leveren wanneer het jou uitkomt

Heb je een zitbank of ander meubel gezien dat je leuk vindt, maar heb je niet meteen de mogelijkheid om het bij je thuis te plaatsen? Dan is meubels reserveren dé oplossing voor jou. Zo kun jij het artikel dat je wenst te kopen, laten leveren wanneer dat jou het best uitkomt.

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om het meubel of accessoire in een opslagplaats te laten staan voor een bepaalde periode. In dat geval zul je echter veel betalen. Meubels reserveren is dus een veel goedkoper alternatief. In bepaalde gevallen hoef je zelfs niets te betalen.

Bespaar geld

Door meubels te reserveren, bespaar je veel geld. Want je hoeft geen opslagruimte te reserveren. Bovendien betaal je dan de prijs van de dag van vandaag. Omdat wij jou de beste service willen bieden, is de reservering ook gratis voor een bepaalde periode na het verzendklaar termijn.

Meubels reserveren: 3 opties

Vind je het interessant om een meubel of accessoire te reserveren? Dan kun je kiezen uit drie mogelijkheden. Ontdek hieronder welke optie het interessantst is voor jou!

Optie 1: 6 weken gratis reserveren

Als je besluit om het hele bedrag van de order vooruit te betalen (order direct via de website plaatsen en betalen met een van de aangeboden betaalmethoden), wordt deze voor 6 weken na het verzendklaar termijn gratis voor je gereserveerd. Daarna brengen we 29,95 euro per week in rekening. Je mag bij deze optie je artikel max. 26 weken reserveren tegen betaling. Dat betekent dus dat je de mogelijkheid hebt om je meubel of accessoire in totaal 32 weken opzij te laten zetten na het verzendklaar termijn. Voor deze optie dien je tijdens het bestelproces bij opmerkingenveld te vermelden hoe lang we het meubel voor je moeten reserveren. Voor de extra weken na het verzendklaar termijn + 6 weken gratis zullen we je achteraf een nota sturen.

Optie 2: 4 weken gratis reserveren

Betaal je 50% vooruit? Dan wordt je order voor 4 weken gratis gereserveerd na het verzendklaar termijn. Na deze 4 weken betaal je 29,95 euro per week. Je mag je artikel daarna nog 26 weken reserveren. In totaal kun je je meubel of accessoire dus voor 30 weken opzij laten zetten na het verzendklaar termijn bij deze optie. Voor deze optie dien je ons een e-mail te sturen met je productkeuze, NAW gegevens + Tel. nummer + E-mail adres en het reserveringstermijn. Wij zullen dan binnen 24 uur een handmatige order aanmaken en deze naar je mailen met de betaalgegevens voor de aanbetaling van 50%.

Optie 3: 2 weken gratis reserveren

Als je besluit om 25% vooruit te betalen van het artikel dat je wenst te reserveren, wordt je order voor 2 weken na het verzendklaar termijn gratis gereserveerd. Na deze 2 weken betaal je 29,95 euro per week. Je kan dan je artikelen nog 26 weken reserveren. In totaal heb je dus de mogelijkheid om je order 28 weken opzij te laten zetten na het verzendklaar termijn. Voor deze optie dien je ons een e-mail te sturen met je productkeuze, NAW gegevens + Tel. nummer + E-mail adres en het reserveringstermijn. Wij zullen dan binnen 24 uur een handmatige order aanmaken en deze naar je mailen met de betaalgegevens voor de aanbetaling van 25%.

Verzendklaar termijn: extra reserveringstijd

Welke van de drie bovenstaande opties je ook kiest, je krijgt altijd nog extra reserveringstijd gratis. Hoelang dat is, hangt af van het verzendklaar termijn, dit staat altijd duidelijk op de productpagina vermeld.

Een voorbeeld: als je een meubel reserveert met een verzendklaar termijn van 6 a 8 weken en kiest voor optie 1, krijg je 6 a 8 + 6 weken gratis reservering. Daarna mag je voor 29,95 euro per week je order maximaal nog 26 weken reserveren. Kies je voor optie 2? Dan krijg je 6 a 8 + 4 weken gratis, enzoverder.

Nog vragen? Furnea helpt je graag

Heb je nog vragen in verband met het reserveren van artikelen? Blijf er dan niet mee zitten en neem contact met ons op. Wij verduidelijken het graag voor jou!