Furnea.nl

Filter resultaten

Prijs

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Je zocht bedden?

Bedden, bedden en nog eens bedden. Zoveel keuze en zulke grote voorraden, als je bij ons in het magazijn zou rondlopen zou het je gaan duizelen. Maar niet alleen daarom hebben we ze keurig voor je op een rijtje gezet, ook om je te helpen. Kiezen. Want dat is nog een hele klus! Gelukkig heb jij jouw eigen smaak en kun je dus alle bedden die daar niet aan voldoen, direct wegklikken. Maar dan blijven er nog genoeg slaapkamer meubels over en gaat het erom welke je echt het mooiste vindt. En van welke jij denkt dat die jouw slaapkamer compleet maken. Bedden compleet en al koop je dus hier online.

Je vond bedden hier online 

Je hoeft niet verder te zoeken. Want wij durven gerust te zeggen: als je het hier niet vindt, dan weten wij het niet meer. Zoveel smaken, zoveel bedden: boxspring bedden, opbergbedden, ledikanten, matrassen, nachtkastjes, kaptafels, en nog veel meer slaapkamer meubels. Als je jouw bed gevonden hebt, dan kies je er gerust nog een schuifdeurkast bij, in dezelfde stijl, of een draaideurkast, net wat je zoekt. Dan is jouw slaapkamer al zo goed als ingericht. En zoek je nog meer spullen voor je inrichting: Furnea heeft het.

Bedden voor de laagste prijs bij Furnea.nl

Furnea heeft namelijk geweldige en ervaren inkopers. Inkopers met een neusje voor de laatste trends en met een enorm goed netwerk. Daardoor komen zij met de beste deals thuis. En hebben wij heerlijk ruime voorraden en kunnen we onze bedden, ledikant en opbergbed snel leveren. Daarom bestel jij jouw bedden online, want je krijgt bij ons de beste prijs! Altijd! In onze bevestigingsmail sturen we jou een Track en Trace, waarmee je jouw bedden tot op jouw stoep kunt volgen. Jouw bestelling wordt verzekerd geleverd en onze service gaat nog verder: ben je niet tevreden dan kun je jouw aankoop binnen veertien dagen retourneren. Hoe vind je dat? Dankzij onze lage prijzen koop je jouw bedden goedkoop online.