TV meubel hoogglans wit

(47 artikelen)

De televisie staat doorgaans centraal in de woonkamer. Omdat de televisie doorgaans centraal staat, is het TV meubel een belangrijk meubelstuk.

Dit meubelstuk valt op en moet dan ook goed aansluiten op de rest van je interieur. Kies om die reden een meubelstuk waar je echt tevreden mee bent. Een wit TV meubel met hoogglans is op voorhand een prachtige keuze. Vooral binnen het moderne interieur zal dit meubelstuk niet misstaan.

Ben jij op zoek naar een TV meubel met glanzend effect? Dan vind je binnen ons assortiment verschillende meubelstukken die aansluiten op jouw wensen.

TV meubel hoogglans wit

Hoogglans meubilair

Een TV meubel met hoogglans is een meubelstuk met een glanzend effect. Hoogglans ziet er modern en luxe uit. Bovendien geeft dit glanzende effect je woning een nette uitstraling.

Het meubilair glanst doordat het behandeld is met een speciale lak. Bestel je een wit TV meubel met hoogglans in onze onlineshop? Dan is dit meubelstuk over het algemeen van MDF hout gemaakt.

De meubels worden met een hoogglanslak afgewerkt. De laklaag van ons meubilair is stevig en om die reden erg duurzaam. Hoogglans meubels zijn bovendien relatief eenvoudig te onderhouden. Merk je dat de glans een beetje verloren gaat?

Dan kun je dit effect weer herstellen door middel van Shine & Fix Hoogglans reiniger. Niet alleen herstelt dit middel de glans, maar ook worden gebruikssporen minder goed zichtbaar. Ook dit middel bestel je gewoon bij Furnea.

Behalve een witte uitvoering van het TV meubel met hoogglans, zijn er ook veel andere hoogglans meubels die je in onze onlineshop kunt bestellen. Wat denk je bijvoorbeeld van een hoogglans dressoir of een hoogglans bureau in verschillende kleuren? 

Is een wit TV meubel met hoogglans iets voor jou?

Een wit TV meubel met hoogglans past goed binnen vrijwel ieder modern interieur. Binnen ons assortiment vind je bovendien verschillende hoogglans meubels. Zo kun je voor diverse formaten kiezen. Ben jij op zoek naar een wit TV meubel met hoogglans van 200 cm? Dit is slechts een van de formaten die je in onze onlineshop terugvindt.

Bovendien hebben we ook hoogglans TV meubels in verschillende stijlen. Zo kun je onder andere kiezen voor hoogglans TV-wandmeubels. Wij raden je aan om alle mogelijkheden goed te bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Voor advies kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar daarnaast zijn we ook actief op social media. We proberen alle vragen die we binnenkrijgen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Design meubilair

Bestel je een wit TV meubel met hoogglans bij Furnea, dan bestel je een design meubelstuk. Wij verkopen meubelstukken van meubelmerken die kwaliteit leveren. Zo is Nova Design bijvoorbeeld een kwalitatief en ontzettend mooi meubelmerk.

Veel van de TV meubels van dit merk komen inclusief led verlichting. Dit meubelmerk produceert hoogglans TV standaarden.

Bij Furnea hebben we het volste vertrouwen in de meubelmerken die we aanbieden. Wij hebben een passie voor meubels en bieden alleen meubelstukken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan.

De service die je kunt verwachten

Bestel je een TV meubel hoogglans wit bij Furnea, dan kun je er zeker van zijn dat je de beste service krijgt.

Omdat wij het volste vertrouwen in de meubelmerken binnen ons assortiment hebben, kunnen wij je bijvoorbeeld 5 jaar garantie geven. Daarnaast krijg je ook 100 dagen retourrecht. Dit houdt in dat je het witte TV meubel met hoogglans tot 100 dagen na aankoop probleemloos terug kunt sturen als jij je bedenkt. 

Krijg je graag advies bij het kiezen van een meubelstuk? Neem dan contact met ons op. Meestal krijg je al binnen 30 minuten een reactie.

Doordat wij een passie voor meubels hebben, weten wij je goed te vertellen welk TV meubel met hoogglans het best bij jouw interieur past. Uiteraard blijft dit een kwestie van smaak. Heb je vragen over onze onlineshop of een van onze andere producten? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Bekijk het aanbod in onze showroom

Wil je een TV meubel bestellen in onze onlineshop, maar wil je eerst een goed beeld van onze mogelijkheden? Dan kun je nog even rondkijken in de onlineshop, maar je bent ook welkom in onze showroom.

Hier kun je naast een TV meubel hoogglans wit, ook veel andere TV meubels vinden. Nadat je in onze showroom bent geweest, wordt het kiezen van een geschikt TV meubel veel gemakkelijker. Wij geven je graag een rondleiding door de showroom, zodat je echt een goed beeld van de mogelijkheden krijgt. 

Heb je een specifiek TV meubel met hoogglans gezien in onze onlineshop, en bekijk je deze graag nog even met eigen ogen in de showroom?

Dan raden wij je aan om vooraf even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan voor je controleren of dit meubelstuk ook daadwerkelijk in de showroom aanwezig is. Meubels die van verder moeten komen, kunnen we wel leveren, maar zijn niet in de showroom aanwezig.

Door vooraf even contact met ons op te nemen, voorkom je dat je voor niets naar Schiedam rijdt. Overigens hebben wij een showroom van 500m² en zijn er meer dan voldoende meubelstukken in de showroom te vinden. Het is dus nooit verkeerd om eens een kijkje te nemen!