Arte Espina vloerkleden, indrukwekkend & uiteenlopend

Door Furnea
8 Oktober 2019

Arte Espina vloerkleden als ware sfeermakers

Vloerkleden zijn een van de belangrijkste onderdelen in je interieur. Ze zorgen behalve voor warme voetjes ook voor sfeer, warmte en stijl in je interieur. Wel is het zo dat een kleed in een later stadium aangeschaft wordt. Ook komt het vaak voor dat je geen keus kunt maken en het onnodig uitstelt. Dat is natuurlijk jammer, want een interieur zonder vloerkleed is net een taart zonder slagroom. Maar hoe kies je het perfecte vloerkleed? Denk hierbij aan het formaat, materiaal en stijl.  

Kies het juiste vloerkleed 

In de woonkamer kun je het beste kiezen voor een groot vloerkleed. Bij een chiq interieur ga je sneller voor een hoogpolig 3D vloerkleed met een glans. Plaats deze gedeeltelijk onder je bank waardoor je niet alleen een samenhang van in interieur creëert maar ook voor de juiste akoestiek in de ruimte zorgt. Heb je een stoer industrieel interieur dan matcht een laagpolig of lederen vloerkleed perfect. In de eetkamer en gang is het belangrijk dat je kiest voor een laagpolig vloerkleed. Zo voorkom je struikelen en is het bovendien makkelijker schuiven met je eetstoel, wel zo handig! Wat betreft de stijl kun je losgaan. Stem het af op de rest van je interieur of kies voor vloerkleden met bijzondere patronen. Zo hou je het speels en spannend. Arte Espina vindt het belangrijk om een breed scala aan texturen, kleuren en ontwerpen aan te bieden. Vooral de trendwatchers en fans van bijzondere ontwerpen kunnen hun hart ophalen bij de collectie van dit merk. Een Arte Espina vloerkleed is dan ook echt een woonaccessoire waar je trots op kunt zijn.

Arte Espina vloerkleed kopen bij Furnea

Heb je eenmaal een vloerkleed van het meubelmerk Arte Espina gevonden? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen. De producten van Arte Espina zijn snel leverbaar en worden ook nog eens gratis thuisbezorgd. Daarnaast hebben wij een gemakkelijk retourbeleid. Valt de kleur van je Arte Espina vloerkleed dus toch tegen? Dan heb je 100 dagen retourrecht bij Furnea en kun je dus met een gerust hart je vloerkleed online kopen.