Een elegante woning met mango- en acaciahouten meubels

Door Furnea content team
4 Mei 2021

Creëer een elegante woning met mango- en acacia houten meubels

Wil jij je interieur een boost geven? Ontdek dan onze mango- en acacia houten meubels. Ze zorgen voor elegantie in je woning! Maar wat maakt ze nu precies zo uniek?

Mangohout: betaalbare kwaliteit

Mangohout is een houtsoort die het ontdekken waard is, want hoewel het erg kwalitatief is, kost het in verhouding niet veel geld. Dit is ook de reden dat het steeds populairder wordt. Mangohout wordt verkregen van de mangoboom die voornamelijk groeit in Zuidoost-Azië, India en Australië en heeft een warme kleur. Door de prachtige kleurschakeringen ziet geen enkel meubelstuk er hetzelfde uit. 

Een mango houten meubel moet je dus echt in huis hebben als je je interieur wilt laten opvallen! Een ander groot voordeel van mangohout is dat het erg milieuvriendelijk is, want zowel de vruchten als het hout van de boom worden gebruikt. Er wordt niets verspild!

Ontdek de mooiste mango houten meubels bij Furnea

Furnea heeft een groot aanbod aan mango houten meubels. Zowel in de Davidi Design als in de Suse Interior en Sky Style collectie. Je kan deze perfect met elkaar combineren én met de acacia houten meubelen die je ook in onze webshop terugvindt. Er zijn mango houten meubels voor elke ruimte, waaronder mangohouten spiegels, mango houten salontafels, mangohouten hanglampen en nog veel meer. Ideaal, want zo creëer je een mooie geheel!

Acaciahout: een unieke houtsoort die past bij verschillende stijlen

Ook acacia houten meubels zijn een grote aanwinst voor je interieur. Deze houtsoort is afkomstig van acaciabomen uit eco-vriendelijke plantages. Door de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen zijn de meubels uiterst bijzonder.

Doordat het hardhout is, gaan ze bovendien erg lang mee. Een ander voordeel is dat ze door de vele kleurschakeringen mooi bij verschillende interieurstijlen en kleurtinten passen. Van een acacia houten meubel in je woning krijg je dus nooit spijt!

Verken de acacia houten meubels van Furnea

Ben jij ook helemaal verliefd op acacia meubels? Dan word je dolblij als je ons assortiment verkent. Zowel Nova Design als Sky Style, Davidi Design en Richmond Interiors hebben heel wat meubelen uit acaciahout. Dit zijn stuk voor stuk prachtige blikvangers die je interieur meer klasse geven. Ook als je je volledige woning wilt vullen met acacia houten meubels is dat mogelijk. Voor elke ruimte is er namelijk meer dan keuze genoeg! 

Mango- en acacia houten meubels: de ideale combinatie

Acaciahouten of mango houten meubels kopen is fijn, maar het wordt nog beter als je ze met elkaar combineert. Op die manier creëer je pas écht een interieur om trots op te zijn. Zowel acaciahouten- als mango houten meubels hebben prachtige kleurschakeringen en nerven. Deze sluiten mooi bij elkaar aan. Neem een kijkje in beide collecties en laat je inspireren! 

Een goede keuze voor elke interieurstijl

Het grote voordeel van acacia- en mango houten meubels is dat ze mooi passen bij elke interieurstijl. Dit komt omdat ze vele kleurschakeringen hebben. Als je kiest voor onze meubels geldt dit zelfs nog meer, want bij ons zijn er acacia- en mango houten meubels in diverse stijlen. Er zijn er die met metaal of staal afgewerkt zijn. Deze passen perfect in een industrieel interieur. Er zijn ook elegantere modellen die fijn afgewerkt zijn. Deze passen dan weer beter in een landelijk interieur. Liever iets romantisch, modern of retro? Ook dan is er keuze genoeg!

Langer genieten dankzij onze onderhoudstips

Mango- en acacia houten meubels zijn erg duurzaam, maar dat wil niet zeggen dat je ze niet moet onderhouden. Met een goede verzorging gaan deze meubels nog zoveel langer mee. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je dit doet. Daarom geven wij je hieronder enkele handige tips! 

Tips om acaciahout te onderhouden

Acaciahout is erg makkelijk om te onderhouden. Al wat je hiervoor nodig hebt is een vochtig doekje met lauw water. Als je hete potten en pannen gebruikt, moet je wel telkens een onderzetter voorzien. Anders zou dit blijvende schade kunnen veroorzaken. Het is tevens aangeraden om de acacia houten meubels om de zoveel maanden extra te onderhouden met olie of lak. Onze Plantaardige meubelolie is in dat geval een echte aanrader. 

Tips om mangohout te onderhouden

Mangohout wordt het best onderhouden met natuurlijke producten zonder chemische stoffen. Dit om schade te voorkomen. Ook hiervoor vind je producten terug in ons assortiment, zoals onze Plantaardige Meubelolie en Woodclean reiniger.

Mangohouten en acacia houten meubels koop je het best bij Furnea

Er is geen betere plek om mangohouten en acacia houten meubels te kopen dan bij Furnea. Elk massief houten meubel wordt namelijk met een FSC certificaat geleverd. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Dat is de dag van vandaag belangrijker dan ooit!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen