De mooiste zetels voor iedere inrichting | Furnea

Door Claudia Ghoos
2 Juni 2022

De mooiste zetels voor iedere inrichting | Furnea

Zetels bieden je niet alleen een comfortabele zitplaats, maar spelen ook een belangrijke rol bij de uitstraling van uw woning. Het is een bepalend meubel voor iedere ruimte, groot of klein. Het is dan ook belangrijk om zetels te kiezen die recht doen aan je salon en voldoen aan je smaak en wensen. Bij Furnea hebben we een bijzonder ruim aanbod van verschillende merken, de een nog mooier dan de ander. Stel je bank zelf samen door te kiezen uit verschillende modellen, stoffen, kleuren en elementen. Je kiest bij ons uw favoriete zetel uit merken als Sits, Innovation Living, Richmond Interiors en Kragelund. Onze interieuradviseurs helpen je graag de voor jou meest passende zetel te vinden.

De zetel als middelpunt van de salon

Hoe heerlijk is het om na een lange werkdag thuis te komen en op een comfortabele zetel neer te ploffen? Je favoriete programma op televisie en een hapje en drankje erbij. Het is belangrijk een zetel te kiezen die bij je past. Denk hierbij niet alleen aan zetels die passen bij de inrichting van je salon, maar ook bij hoe je de zetel gebruikt. Heb je bijvoorbeeld een leefkeuken waar je veel tijd doorbrengt en ontvang je enkel gasten in de salon, dan stel je mogelijk andere eisen aan een zetel dan wanneer je wel veel in de salon zit. Andere overwegingen zijn de stofkeuze in het geval je kinderen en/of huisdieren hebt. Je zoekt dan een zetel die tegen een stootje kan, maar ook makkelijk te reinigen is. Bij een groot gezin heb je ook een grote zetel nodig, of een zetel met twee fauteuils voor twee extra zitplaatsen. Ook voor fauteuils winkel je natuurlijk bij Furnea.

Welke zetel past bij je?

Smaak is heel persoonlijk. Daarom kies je bij Furnea uit een ruim aanbod van verschillende stijlen zetels. Ook aan een ruime selectie van afmetingen is gedacht. Zo kies je voor een ruime en kleine salon een zetel die past. Zoek je een zetel met veel zitplaatsen, dan is een hoekzetel een echte aanrader. Het is echter niet alleen de ruimte in de salon waar je op let, maar ook de zithoogte en diepte van de zetel telt. Ben je lang, dan zal een hogere zetel met een grotere zitdiepte je meer comfort bieden. Het spreekt voor zich dat dit andersom net zo is wanneer je wat kleiner bent. Meten is weten zeggen we dan altijd. Meet dus goed wat voor jou comfortabel is én wat er in je salon past.

kragelund-zetel

Uw zetel aanpassen op je inrichting

Bij Furnea vind je mooie merken, ieder met hun eigen unieke kenmerken. Zoek je een design zetel, dan is het merk SITS perfect voor je. SITS werkt samen met de beste designers van over de hele wereld. Je ziet al deze internationale invloeden terug in de ontwerpen. Of je nu voor een klassieke, moderne of Scandinavische zetel gaat, SITS biedt het allemaal. Bekijk bijvoorbeeld de Quattro zetel. Je stelt deze geheel naar wens samen, van losse elementen tot aan stofkeuze en kleuren. Op deze manier heb je altijd een zetel die op alle fronten aan je wensen voldoet. Ook de Sophia zetel van SITS zal je bekoren. Zoek je een slaapzetel voor in de slaapkamer en is het Scandinavische design wat je zoekt? Innovation Living biedt diverse zetels die aan deze wensen voldoen. Ook voor de kleine appartementen is een slaapzetel ideaal: overdag een comfortabele zetel en 's avonds een plaats om te slapen. Kies bijvoorbeeld voor het model Splitback met massief houten poten en armleuningen. Voor een stijlvolle design zetel die siert door zijn eenvoud kies je voor de Cubed of de Achillas slaapzetel. Je hebt ook de mogelijkheid een eenpersoonszetel mee te bestellen voor meer zitplaatsen. Richmond Interiors is een Hollands meubelmerk dat voor een groot deel zelf de meubels ontwerpt. Het merk vindt vooral inspiratie in Azië en maakt onder andere zetels van hoge kwaliteit. Dit zie je zeker terug in modellen als de Santos en Roxanne. Ook hierbij heb je ruime keuze aan stoffen en vullingen. Als laatste favoriet van Furnea noemen we graag de zetels van het merk Kragelund. Kragelund is een Deens designmerk en biedt je onder andere zetels van hoogwaardige kwaliteit met een prachtig design. Dat kan ook niet anders aangezien de oprichters van dit merk kinderen zijn van topdesigner Per Weiss. De ontwerpen zijn doordacht en er wordt veel gewerkt met milieuvriendelijke materialen. Bekijk zeker eens onze favoriete modellen Kornum, Hasle en Hasle Lux, Egsmark, Shea, en Gran Fauteuil

Het juiste onderhoud van zetels voor een langere levensduur

Een zetel is een gebruiksvoorwerp en daarmee zit een ongelukje in een klein hoekje. Jij of je kinderen kunnen per abuis knoeien of plots zit de hond stiekem op de zetel. Om de zetel mooi te houden, ook zonder ongelukjes, raden we altijd aan een passend onderhoudsmiddel te gebruiken. Welk onderhoudsmiddel geschikt is, verschilt per type bank en bekleding. Furnea zou Furnea niet zijn als we niet het beste met jou en je zetel voor hebben. Je ziet dan bij al onze items in de online shop het geadviseerde onderhoudsproduct staan. We bieden je altijd een combideal aan waarbij je extra voordelig het onderhoudsmiddel met uw nieuwe meubel mee bestelt. Kom je er niet uit en kun je wel wat advies gebruiken? Kom dan langs in onze toonzaal of neem contact met ons op.

sits-edda-zetel

Een zetel kopen bij Furnea

Bij Furnea ben je op de juiste plaats als het om een ruim aanbod van zetels gaat. We adviseren je altijd het bijpassende onderhoudsmiddel te gebruiken. Bestel deze dan ook direct mee om de levensduur van uw nieuwe zetel te verlengen. Bij Furnea bieden we je altijd 5 jaar garantie op de gehele bestelling. Daarnaast krijg je standaard 100 dagen bedenktijd. Je betaalt je nieuwe zetel desgewenst in 3 rentevrije termijnen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen