SALE | Gebruik de kortingscode: [email protected]@ct13
en ontvang 15% korting op alle Halmeubels.

Woontrend: Industriele meubels

(796 artikelen)

We kunnen er niet meer om heen; industriele meubels zijn dé woontrend van dit moment. Of je nu je gehele woonkamer industrieel wilt inrichten of alleen enkele items wilt toevoegen aan je bestaande inrichting, tegenwoordig heb je keuze genoeg! Industriele meubels worden gekenmerkt door donkere kleuren en ruwe materialen welke vaak onbehandeld zijn. Door deze materialen te gebruiken ga je eigenlijk terug naar de oorsprong en de functionaliteit van een meubel of gebouw. Industriele woonkamer meubels hebben een grove en robuuste uitstraling met een versleten look waardoor de charme van het meubel duidelijk naar voren komt. Ben jij ook een liefhebber van deze nostalgische woontrend? Bekijk dan onze collectie.

De oorsprong van industriele meubels

Sinds 2013 is de industriële trend enorm populair geworden. De liefde voor deze ruwe en robuuste meubels is ontstaan tijdens het renoveren van oude panden en fabrieken. Interieurdesigners kwamen er toen achter dat juist de oude elementen een sfeervol en authentiek karakter hebben. Door de oude elementen te combineren met materialen van nu ontstond de industriële woontrend. Bij deze trend zien we voornamelijk meubels en woonaccessoires terug die direct uit oude fabrieken komen of nagemaakt zijn met als inspiratie de originele stukken. Populair hierbij zijn toch wel de industriële lampen gemaakt van metaal in de vorm van buizen met robuuste kettingen.

Snel en eenvoudig je woning industrieel inrichten

Natuurlijk volgen we bij Trendymeubels.nl de woontrends op de voet. En, ook wij konden niet achter blijven als het gaat om industriele meubels. Daarom hebben we onze collectie uitgebreid met de stoerste industriele items! Vooral bij onze lampen en woonaccessoires vind je veel leuke items welke nog betaalbaar zijn. Want, de echte oude industriele meubels zijn vaak onbetaalbaar. Dankzij een groot magazijn zijn de meeste industriele meubels snel leverbaar zodat je direct kunt beginnen om jouw woning industrieel in te richten. En, wil je eerst inspiratie opdoen of de natuurlijke materialen even aanreken? Kom dan even gezellig langs bij onze showroom in Schiedam.