Just 4 You | 10% korting op alle TV-meubels
Gebruik deze kortingscode: TVmeubel10

Zwarte meubels

(185 artikelen)

Zwarte meubels kunnen een enorme bron van gezelligheid en sfeer zijn in elke woning. Het is vaak de wisselwerking tussen zwart en andere kleuren die de kleur nog krachtiger en sfeervoller maken. Zwarte meubels zijn dan ook enorm populair en worden in allerlei vormen en maten aangeboden.

De kleur zwart komt in allerlei tinten en dit kan een prachtig schouwspel oeveren in een woning. Zwarte meubels variëren van stoelen tot banken, salontafels en bedden. Het is dan ook goed mogelijk om je hele huis in te richten rondom de zwarte kleur. Hierbij is het belangrijk om altijd te blijven mixen met andere, fellere, kleuren. Zo zorg je er namelijk voor dat je gebruik blijft maken van contrasten en verscheiden kleuren.

Waarom kiezen voor zwarte meubels?

Zwarte meubels zijn enorm populair en worden vaak geassocieerd met design en een strakke inrichting. Zwart kan dan ook een geweldige toevoeging zijn aan een strak en design-based interieur. De kleur zwart spreekt en schreeuwT in combinatie met andere kleuren. Dit kan je woning en je interieur in leven brengen en ervoor zorgen dat je hele woning tot leven komt.

Daarnaast kan de juiste soort zwart de woning ook warmer aan doen voelen. Een derde reden dat mensen voor zwart kiezen is dat het gemakkelijk te combineren is met andere stijlen en meubels. Ben je bijvoorbeeld een fan van de industriële stijl? Dan kun je zwart onwijs goed combineren met bijvoorbeeld zwarte meubels of zwarte accessoires.

Een zwarte slaapkamer

Een zwarte slaapkamer kan een enorme sfeer geven aan je huis. Vooral als de rest van het huis niet volledig zwart is, kan deze keus een speels geheel opleveren. Hierbij is het belangrijk om de juiste kleuren en patronen te blijven combineren, zodat je een evenwichtige inrichting behoudt. Voor de zwarte slaapkamer vind je bij Furnea een breed aanbod.

Een van de belangrijkste meubels in een slaapkamer is natuurlijk het bed. Het bed zal dan ook een van de eerste meubels zijn die je aanschaft wanneer je een nieuw slaapkamer in gaat richten. In onze webshop vind je gemakkelijk verschillende bedden in allerlei vormen en maten.

Hierbij kun je zoeken op de verschillende stijlen, maar ook op de geprefereerde maten, kleuren of soorten. Prefereer je een zwart design bed? Dan kun je letterlijk op die termen zoeken in de webshop en krijg je een overzicht van alle passende producten. 

Zwarte meubels

Overige producten voor de slaapkamer

Naast goede bedden vind je bij Furnea ook allerlei nachtkastjes, bankjes en kasten die in allerlei vormen van zwart kunnen worden besteld. Zo kun je kiezen uit hoogglans meubels in zwart, mat zwart en natuurlijk het bekende zwarte leer.

Sommige meubels komen met gekleurde of zilveren knoppen om de meubels net iets meer sprankeling te geven. In onze webshop is het mogelijk om enkel de zwarte meubels weer te laten geven. Zo krijg je een goed beeld van het brede aanbod in zwarte meubels en kun jij gemakkelijker je keuze maken. 

Zwart en design

Design meubels zijn onwijs populair en welke kleuren zijn nou meer geschikt voor design dan wit en zwart? Zoals je hierboven al las, is de kleur zwart enorm populair bij designers. Bij Furnea heb je dan ook de keus uit allerlei zwarte designer meubels, zoals stoelen, salontafels en TV-kasten. Design kan enorme rustgevend werken en het geeft een persoonlijke touch aan je interieur. 

Zwart en industrieel

Een van de andere stijlen waar de kleur zwart veel in terugkomt is de industriële stijl. Hier dient zwart veelal als een extra kleur te worden gebruikt.

Zwart gaat bijvoorbeeld heel goed samen met koper en grijs. Zo wordt zwart vaak gebruikt bij de industriele hanglampen, maar ook bij de koperen lederen stoelen. Het is dan ook een hippe kleur die veel voorkomt bij koffietentjes en bij knusse huiskamers. Zwart industrieel is dan ook een geweldige optie!

Zwarte meubels bij Furnea

Ben jij op zoek naar de hipste zwarte meubels om jouw interieur nieuw leven in te blazen? Of wellicht ga je jouw woning of kantoor helemaal opnieuw inrichten? Dan vind je bij Furnea het meest uitgebreide aanbod op het gebied van zwarte meubels in allerlei stijlen.

In onze webshop filter je gemakkelijk op kleuren en maten. Ook is het mogelijk om wat inspiratie op te doen via de speciale inspiratie pagina’s. Hier kun je verschillende stijlen selecteren en direct zien welke mogelijkheden je allemaal hebt. Wil jij bijvoorbeeld een industriële stijl gaan implementeren in je huis of kantoor?

Dan vind je hier allerlei voorbeelden van hoe jij een kamer in kunt richten met meubels van deze stijl. Wat past allemaal bij elkaar en welke soorten meubels vallen allemaal binnen deze stijl?

Kopen bij Furnea

Wij gaan enkel voor de beste kwaliteit en de beste merken met een eerlijke prijs. Dankzij onze gratis levering hoef jij je nooit zorgen te maken om de verzending of het ophalen van de meubels.

Ook bieden wij je honderd dagen bedenktijd en minimaal vijf jaar garantie! Betaal je graag gespreid of achteraf? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Tip: Bekijk ook onze witte meubels.