SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Liefdesnestjes | Ontvang 10% korting op alle bedden, matrassen & kledingkasten

TV meubel set

(189 artikelen)

TV meubel Sets bij Furnea | Bijzonder, trots en soepel

Ben je op zoek naar een compleet tv-meubel set? Zoek dan niet verder!

Een tv-meubel set kan je woonkamer helemaal af maken, het biedt opbergruimte en het kan ook zeker een statement maken. Zo is het vaak mogelijk om je eigen tv-meubel set samen te stellen. Denk aan bijvoorbeeld een hangende tv-kast met bijbehorende planken en horizontale of verticale zweef kastjes. Het is aan jou of je het speels wilt inrichten of juist strak. We hebben verschillende tv-meubel sets in ons assortiment, van hoogglans modern tot gezellig hout.

Complete tv-hoek

Als je graag televisie kijkt dan heeft de tv waarschijnlijk een prominente plek in huis. Of misschien heb je er wel een hele kamer aan gewijd en heb je je eigen kleine bioscoop gemaakt. Hoe dan ook, een tv-meubel set kan je tv er uit laten springen of juist een beetje naar de achtergrond brengen door accessoires en zweef meubels te gebruiken. Een tv-meubel set bestaat uit meerdere onderdelen die je zelf kan indelen. Denk aan het tv-meubel zelf waar de televisie op kan staan of boven kan hangen, een plank waar je accessoires op kan zetten, een zwevend kastje voor extra opbergruimte en ga zo maar door. Er is veel mogelijk en we helpen je er graag bij.

Tv meubel set kopen

Heb je jouw complete tv-meubel set gevonden? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog je nieuwe tv-meubel set bij Furnea. Wij bezorgen je bestelling gratis, je krijgt 100 dagen bedenktijd en je kunt eventueel gebruik maken van onze montagedienst. Retourneren kost ook niks! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier onze hangende tv meubels.